ציור דיגיטלי - משהו שעשיתי לעצמי.

• הוסף לסימניות
עבודה שעכשיו סיימתי. סתם כזה לעצמי. לקוח מתמונה של ילד יהודי בגטו. (סליחה על האוירה הקשה)

קבצים מצורפים

• ילד שוכב 007-1 שטוח קטן_bak.jpg
    KB 216.8 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מאוד מביע ומיוחד!!
לא מבינה גדולה בטכניקות ואיך ומה צריך להיות\
אך הבחורצ'יק הזה נגע לליבי ונראה שיש סיפור טוב מאחוריו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתאליז;1960855:
מאוד מביע ומיוחד!!
לא מבינה גדולה בטכניקות ואיך ומה צריך להיות\
אך הבחורצ'יק הזה נגע לליבי ונראה שיש סיפור טוב מאחוריו.

זה לקוח מתמונה של ילד יהודי בגטו. (הוספתי גם למעלה)

• הוסף לסימניות
פשוט וואו. שתף קצת בתהליך?

• הוסף לסימניות
הולם בלב.
נשמח לשיתוף מקצועי של התהליך.

• הוסף לסימניות
איזה יופי! איזה עוצמה!
העין ממרכזת את המבט לחלוטין...
סגנון הצביעה מאלף.

רק אני רואה פה את ברונו?

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!!! מביע כל כך. והאמת, מרענן- מהכיוון שהרבה זמן לא ראינו פה דברים כאלו. הפורום נהיה קצת כמו פורום צילום- רק תמונות ניו בורן וילדודס. (אין מה לעשות, לזה יש ביקוש, לציורי ילדים וכו')
אבל יפה לראות עבודות כאלו מידי פעם. אז תודה!!!

הערב קטנה שיש לי - הילד היה נראה לי לא מספיק יהודי. מפה לשם- החלטתי שעיניים תכולות כאלו לא מתאימות לילד שדוף בגטו. אבל זו רק דעתי....

• הוסף לסימניות
מדהים, מביע מאד!!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי לחלוטין
זה די ברור שאם היית מעלה את זה בפורום עיצוב גרפי היו שואלים אותך עם איזה פילטרים השתמשת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1961738:
הערב קטנה שיש לי - הילד היה נראה לי לא מספיק יהודי. מפה לשם- החלטתי שעיניים תכולות כאלו לא מתאימות לילד שדוף בגטו. אבל זו רק דעתי....

הוא שאמרתי.

בול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1962321:
אהבתי לחלוטין
זה די ברור שאם היית מעלה את זה בפורום עיצוב גרפי היו שואלים אותך עם איזה פילטרים השתמשת :)

לא השתמשתי בפילטרים, רוב העבודה נעשתה בפיינטר. יש איזו עבודת הכנה של התמונה בפוטושופ, ששם בעצם אני כן משתמש ב-smart blur כדי לצמצם את מספר הצבעים שיש בתמונה, אבל אח"כ אני מעביר אותה לפיינטר ועושה cloning עם כמה מברשות. לפעמים אני יוצא מ-clone mode ועושה כמה משיכות שאני רוצה בדוקא.
אח"כ שוב אני חוזר לפוטושופ ומשלב כמה שכבות בבלנדים שונים, שם אין כלל ברור, כל פעם מה שנראה יפה. זה בגדול מאוד.

• הוסף לסימניות
שאלה לי..

בעצם הצביעה התרחשה על התמונה עצמה או שהצביעה התרחשה על ציור שאתה ציירת מהסתכלות בתמונה?
קשה לי לי להגיב תגובות מפוצצות על התמונה כי בכל אופן זה נושא טעון וכואב.
אז..העברת את הרגש טוב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;1962700:
בעצם הצביעה התרחשה על התמונה עצמה או שהצביעה התרחשה על ציור שאתה ציירת מהסתכלות בתמונה?
קשה לי לי להגיב תגובות מפוצצות על התמונה כי בכל אופן זה נושא טעון וכואב.
אז..העברת את הרגש טוב..

ב-cloning שיש בפיינטר, הציור הוא על גבי התמונה עצמה, בשכבה נפרדת. ואפשר לבחור מברשת מסויימת, לדוגמה שמן או פסטל, ואז לקבוע כמה אחוזים בתוך כל משיכה יהיו מושפעים מהתמונה המקורית וכמה מהצבע הנוכחי של המברשת. משהו כזה.
וכן אפשר תוך כדי עבודה לצאת ממצב clone ואז המשיכה מושפעת רק מהצבע ושאר הגדרות המברשת הנוכחית. וכו' וכו'.

• הוסף לסימניות
זה מדהים אבל ממש! כל כך הרבה רגשות זה מעביר...

נכתב ע"י יפית כוכב;1961092:
רק אני רואה פה את ברונו?
לגמרי הוא...

??? תורת הגזע???

• הוסף לסימניות
ציור חזק, נגע לי בנימי הנפש. הצלחתי להעביר מסר חד ונוקב.
בהצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
איזה מביע!!

• הוסף לסימניות

את פשוט רגילה לתמונות בשחר לבן....
בכל אופן, בעירי ביתר עילית, מסתובבים המון ילדים תכולי עיינים, ואני בטוח שבגרמניה אפשר למצוא שחומי עיניים..

• הוסף לסימניות
הצלחת להעביר כ"כ במבט אחד!!! לא יכולתי להמשיך להסתכל...איך שהתמונה נגלתה בעיניי הרגשתי שזה קשור איך שהוא לשואה בלי לקרוא את מה שכתבת.

• הוסף לסימניות
כל מה שאנחנו מציירים מעצמנו יוצא תמיד יותר טוב ממה שנצייר ללקוחות לפי הזמנה,
ומה שיוצא מן הלב נכנס אל הלב.
יצירה מופלאה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;1962740:
??? תורת הגזע???

נכתב ע"י צבי קלאר;1963064:
את פשוט רגילה לתמונות בשחר לבן....
בכל אופן, בעירי ביתר עילית, מסתובבים המון ילדים תכולי עיינים, ואני בטוח שבגרמניה אפשר למצוא שחומי עיניים..

יו, איזו התקפה... ברור שיש המוני ילדים יהודיים עם עיניים תכולות ושיער בהיר. רק שיש לפעמים משהו שכשמציירים מציירים "לפי הספר". כשאני ארצה לצייר ערבי מחבל שונא יהודים אני תמיד אצייר אותו עם שיער שחור, אולי גם שפם.. נכון? אפילו שיש ערבים גם ג'ינג'יים. למה? כי אני מציירת "סמל".
אותו דבר בתמונה המדוברת. הוא העלה תמונה אחת. שהיא אמורה להיות סיפור בפני עצמה. לכן אני רוצה לראות פה את הילד היהודי ההוא שכולם מכירים. ולכן ציפיתי לראות אותו עם עיניים כהות. זה הכל. אני בטוחה שהיו ילדים בגטו שלבשו בגדים לא גדולים ממדתם ולא קרועים. ולמרות זאת תמיד נצייר הפוך. למה תמיד מציירים את אלו שרזים ולא את אלו שהיו נפוחים מרעב? כי יש משהו בכך שלא מציירים תמיד נכון למציאות. אלא את הדברים המסמלים את המצב שאותו אנו רוצים להעביר.

מקווה שהפילוסופיה שלי הייתה מובנת ולא הסתובבתי סביב עצמי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה