ציור דיגיטלי ראשון שלי + PSD לדוגמא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1132780:
וואי. גם כאן תתחילו לי ויכוח? D:
ביחיאת קקטוס! :p

אבש.... הרגת אותי. פשוט מחקתי שכבות ללא הבחנה במשך שעה בתקווה שתבחינו מה קורה שם בשכבות התחתונות יותר.. מקווה שזה יספק אותך. זה פשוט צבעי בסיס...
לא הייתה סקיצה ידנית או משהו, אם לזה התכוונת.
בשלב מסויים כבר לא היה לי כח להעלים חח אז תסתפקו בזה...

אוי, לא התכוונתי להרוג, סליחה!;)
לא התכוונתי לסקיצה ידנית, רציתי לראות את ההתחלה.
זה כמו בציור של הגולגולת אם אני רואה נכון, התחלת ישר מהציור עצמו, מהדיוק. בעצם, התחלת מהסוף.
התוצאה מרשימה, בתהליך העבודה יש על מה לעבוד.

• הוסף לסימניות
חחח תחיית המתים? התגובה הזו היא אסמכתא :p

שוב, בגולגולת כמו שאמרת יפה מאוד - כביכול התחלתי מהסוף, אבל לאחר מכן כבר התעסקתי יותר עם צבעי בסיס כמו שאת/ה רואה בברדס ובחליפה.

ההערות שלך ושל ליהיא ממש כיוונו אותי יפה לשינוי צורת העבודה בפעם הבאה.

תודה לכם!!!

• הוסף לסימניות
חיים,
סתכל בנושאים דומים "בציורים ראשונים" של חברה מכאן...:eek:

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר !!!
ביצוע מטורף עם טאץ אומנותי מאוד !!
אבל אני חייב לשאול ..למה כ"כ הרבה שכבות ??
פתחתי את הקובץ פוטושופ ויש שם שכבה לכל נקודה ..
מה העניין ??
אני מצייר כמה שיותר בשכבה אחת שיהיה קל להתמצא ...

אולי בגל שעשית בעכבר והשתמשת הרבה בכלי העיוות ?

• הוסף לסימניות
מיוחד! יש לך את זה!

• הוסף לסימניות
פששש מהמם.
אוי רחמנות על היד... בעכבר?! פשוט יסורים.. .
ממש חובה עבורך טאבלאט, זה יקל עליך ממש הרבה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות ! :)

קימל - חח תודה, זה פחות עניין של כשרון ויותר עניין מאמץ.. אני בטוח שכל אחד יכול עם קצת סבלנות.. :)

דן - תודה! אתה צודק 100%, תבין... פעם ראשונה בחיים שהתחלתי לצייר משהו, פשוט פתחתי את הפוטושופ ולא היה לי מושג מה עושים ומהיכן מתחילים! לכן בהתחלה פשוט ציירתי מבולגן ולאחר מכן כמו שרשמתי - "לאט לאט עם התקדמות הציור, צמצמתי לשמחתי את השימוש בשכבות והשתמשתי יותר בצבעי בסיס ועליתי עם הצבעים מעל פני השטח בהדרגה." :)

רוזנברג ואלינור - חח בשביל ציור ראשון, שלא היה לי מושג איך ילך לי, לא רציתי להשקיע ישר בטאבלט.. בעז"ה בעתיד אני באמת חייב, או ש"וולטרן" יתעשרו ממני :p

Member - חחחחחחח לא ידעתי שיש כאן אנשים עם ידע כל כך נרחב D:
חח גם אותו הוא מזכיר באמת, אבל זה לא הוא... וחוץ מזה אראגורן עם שיער שחור^^

הבחור שבציור הוא Edward Kenway, הלוחם מהמשחק Assassin's Creed.

שבוע טוב! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1132974:

השקעה מטורפת.
בכזו רמת מסירות הכל אפשרי!
תראה לנו מה זה....

• הוסף לסימניות
הבחור שבציור הוא Edward Kenway, הלוחם מהמשחק Assassin's Creed.

שבוע טוב! :)[/QUOTE]

אפשר הסבר מי זה?:confused:

• הוסף לסימניות
אההה, מעניין..., עם זה דמות ממשחק מחשב אז עוד יותר טוב, (אוהבת לראות דמויות בתלת מימד)
קראתי שיש את זה בפלייסטישן 3, במחשב וגם קומיקס

• הוסף לסימניות
האנימציה של זה מ-ט-ו-ר-פ-ת! חדשת לי על קיומה! :)

• הוסף לסימניות
זה מטורףף!!!
עם כזאת סבלנות תגיע לאן שרק תרצה

• הוסף לסימניות
מדהים, מדהים!
ו...צמצם, צמצם שכבות,
עם טבלט ועט גרפי ילך יותר בקלות ועם פחות וולטרן...:)
הצלחות בהמשך!

• הוסף לסימניות
וואוו!!! אתה מטורף!!! הכול בעכבר?! יש לך מזל שזה נגמר ב'וולטרן' ולא בבית לוינשטיין.....
שאילתה: בתור התחלה, לא מצאת משהו קצת יותר סימפתי לצייר מאשר שילוב של פירט, גנגסטר וערס?;)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות החמות...
שעילה, חיפשתי תמונה עם כמה שפחות תווי פנים וכמה שיותר פרטים קטנים כדי ללמוד, בתור התחלה.
ו... הוא בחור טוב.
:)

• הוסף לסימניות
כל מילה רק תהרוס

• הוסף לסימניות
אותי באופן אישי ממש לא מעניין אם הוא לקח השראה או לי...אם הוא שם תמונה ממתחת או לא...הבחור שיחק כאן בענק ואני נותן לו לייק וצלצול ענק....כי ככה לומדים

• הוסף לסימניות
אותי באופן אישי ממש לא מעניין אם הוא לקח השראה או לי...אם הוא שם תמונה ממתחת או לא...הבחור שיחק כאן בענק ואני נותן לו לייק וצלצול ענק....כי ככה לומדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה