ציור הרב אלבז

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת,מוכן לשמוע ביקורת:)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
יש מה לשפר, מבחינת פרופורציות ועוד,
אבל היופי פה שמזהים אותו.

עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
יפה! יש לך את זה...
הייתי מוסיפה יותר אור וצל

• הוסף לסימניות
נראה טוב....
ומקסים..

צילמת את התמונה??
(עוד הפעם על תצלם בכדי שיראו טוב את הציור )

• הוסף לסימניות
נראה ממש טוב!
הייתי מוסיפה עוד בזקן, הוא נראה לא גמור.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
המבע הקורן של הרב - מיוחד!

• הוסף לסימניות
לא רואה את ההעלאה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n4899171:
לא רואה את ההעלאה...

אני חושבת שהכניסו אותכם לרשימה השחורה..

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.1.הייתי רוצה לשמוע פירוט לגבי הפרופורציות 2.האם צריך סורק ממש טוב כדי לסרוק?

• הוסף לסימניות
זה שזה נראה הוא - זה כבר מעולה!
עכשיו חסר לך עוד המון המון עיבוד של אור וצל בפנים ובזקן. פשוט לא לפחד לצבוע משטחים צל במקומות הכהים של התמונה (כן, בהתחלה זה מפחיד :) ) ולהשאיר אור (או למחוק בעדינות) במקומות הבהירים שבתמונה.
והזקן... זה חתיכת עבודה, אבל חובה לעבוד עליו, אחרת הוא נראה דליל מאד.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני שמח לשמוע את כל הביקורות! "אין פורום ללא חידוש":D

• הוסף לסימניות
זה נותן לי מוטיבציה להעלות עוד ציורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה