**ציור הרב שטיינמן זצוק"ל**

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לקח זמן, הייתי בטוחה שעד ה"שלושים" יהיה ציור מוכן...
אך ב"ה גם זה הגיע סוף סוף

אשמח לחווד"כם המחכימה!!!!!!!!

הצלחתי לערוך את ההודעה, ולהוסיף
כדאי כדאי להקליק ולהגדיל!!!!!!!!!

סימן מים הרב שטיננמן לומד מוקטן 6.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!!!!!!!!!
יגעת, ומצאת!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!!!

שכחתי לכתוב בהודעה למעלה- מומלץ מאאאאאאד להקליק ולהגדיל!

• הוסף לסימניות
כל כך יפה ונראה לי שמה שמיחד אותו משאר הציורים זה האוירה שמתאימה מאד לאישיות

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד

• תודה
Reactions: b.m
  • הוסף לסימניות
מדהים מדהים!!!!! אין מילים!

• הוסף לסימניות
ציור מדהים
עבודה נהדרת,
דיוק,
הקפלים בבגדים והספר? אין מילים - הדפים של הספר - אהבתי!! :)

• הוסף לסימניות
הציור מלא רגש ולב!
ממש חי ונושם!
אומנות במיטבה!
עלי והצליחי!

• תודה
  • הוסף לסימניות
מיוחד במינו!!!
ואולי הלבוש הלבן שלו עושה את זה?
מדהים שאין מספיק מילים לתאר עד כמה!

• תודה
  • הוסף לסימניות
עבודה מדהימה ומלאת הבעה. שאפו.

(ביקשת חוו"ד, אז הנה: בסרט שבכובע יש קטעי היי-לייט לבנים. לענ"ד, לבן זה קיצוני מידי יחסית לחומר שהוא בסה"כ בד ולא אמור להיות כ"כ מבריק. הייתי הולך על תכלכל כמו בקצה השוליים או אפור בהיר.)

בהצלחה רבה!

• תודה
  • הוסף לסימניות
מדוייק וברמה גבוהה
לא להאמין שיש דברים כאלו בארץ...

• תודה
  • הוסף לסימניות
עבודה מדהימה ומלאת הבעה. שאפו.

(ביקשת חוו"ד, אז הנה: בסרט שבכובע יש קטעי היי-לייט לבנים. לענ"ד, לבן זה קיצוני מידי יחסית לחומר שהוא בסה"כ בד ולא אמור להיות כ"כ מבריק. הייתי הולך על תכלכל כמו בקצה השוליים או אפור בהיר.)

בהצלחה רבה!

הערה נכונה!

אם זה היה לפני הדפסה, הייתי משנה שם את הלבן לגווני האפרפר, ומשאירה אותו לבצבץ פה ושם כהבזקי אור דקים.
אך בינתיים התמונה כבר מפארת את ביתו של אי מי

שמחה לקחת לתשומת ליבי לדיוקן הבא :)

• הוסף לסימניות
מדהים!
את מוכרת העתק בהדפסה כתמונה לקיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה