אפשרות נוספת היא לצייר באקריליק, זה נותן בעיקרון את התחושה, עם הרבה פחות בלאגאן מסביב, אחר כך אפשר ללמוד את הטכניקות של ציור בשמן.נכתב ע"י אבש;1099119:יש לך חשק?
יופי זה מצויין.
לכי לחנות.
תקני חומרים-
צבעים בסיסיים,
טרפנטין,
קנווס,
מכחולים,
בשביל להתנסות מספיק את הזולים.
וזהו.
תתחילי.
תתחילי להרגיש את הצבע, לחוש אותו, לבדוק אותו.
ודאי שיש שיטות, בלי סוף, אי אפשר לפרט וללמד כאן.
את יכולה להחליט שאת הולכת ללמוד, ולקחת קורס.
אבל אם את רוצה להתנסות עליך פשוט להתחיל לצייר.
בשביל סתם לצייר ולהנות לא צריך לדעת שום דבר מיוחד,
מספיק לרצות ולאהוב את זה.
כל הרוצה יבוא ויטול.
אה, ואל תשכחי לשתף... כיף פה כדאי לך...![]()
נכתב ע"י chavi9;1099229:מה ההבדל בין שמן לאקריליק?
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1099412:הטכניקה הראשונית והבסיסית היא סבלנות. אם את אוהבת לראות דברים גמורים מהר, זה לא בשבילך. שמן זו יצירה המורכבת שכבות על שכבות ובין כל שכבה, מחכים ומצפים.
בהצלחה
תכירי לי שיטה "מדהימה" של רטוב על רטוב.נכתב ע"י אבש;1099418:מקסימום יש גם שיטות מדהימות של רטוב על רטוב. בלי לחכות ולצפות...
נכתב ע"י קקטוס;1099434:תכירי לי שיטה "מדהימה" של רטוב על רטוב.
עד עכשיו לא יצא לי לפגוש במחוזותינו אחת כזאת
מכיר את השיטה, לא ראיתי מקום שבו לומדים זאת בצורה מדהימה, רק תמונות שוויגער מעליבות.נכתב ע"י אבש;1099445:לא מכיר שיטה כזאת?
יש.
לא התווכחתי אם השיטה טובה או לא..נכתב ע"י mig;1099475:לא מכירה את השיטה לעומק,
אבל הייתי פעם בגלריה של אמנית חרדית (אולי בשם תהילה משהו?... לא זוכרת)
היו שם ציורים מדהימים (בסגנון ראליסטי) בשיטה זו, כך שכנראה כמו כל דבר זה תלוי ביוצר ולא בשיטה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים