ציור ותמחור של פלקטים למעון

• הוסף לסימניות
איך אפשר לצבוע על מפל? (באיזה צבעים?) וכמה עלי לתמחר פלקטים למעון בגודל A3*2

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות למרוח פנדה, מריחה חלקה חלקה שאפ'חד לא יאמין שזה היה פנדה

• הוסף לסימניות
זה צריך להישמר לכמה שנים. פנדה ימרח, לא?

• הוסף לסימניות
אקריליק. ספריי צבע. מנסיון.
אפשר גם צבעי טמבור(שמן-לא שפופרות)אבל זה יקר ומלכלך מאד.

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על ציור כזה?

• הוסף לסימניות
אפשר עם פנדה, אני השתמשתי בפנדה של GONIS שהם צבעים מעולים וכיפיים! אח"כ מקבעים עם ספריי שלא ימרח.
אקריליק ושמן נראה לי מתקלפים מהמפל, לא?

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי ומנסיון- לורדי ארטליין צבעוניים,
צובעים ומורחים עם האצבע, לוקח להם כמה שניות טובות להתיבש והם נמרחים מצוין.
מלכלך ת'אצבעות אבל לא נורא.

• הוסף לסימניות
אם רוצים לצבוע באקריליק אפשר לשים אח"כ ספריי לכה וזה נשאר מצויין.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה מפל...

• הוסף לסימניות
על מפל כדאי בפנדה האיכותית, ימליצו לכם על חברה מסוימת. (לא נראה לי גוניס)
אחר כך כדאי לשים ספריי לכה וזה אכן נשאר לאורך זמן.

מפל- יריעה כמין בריסטול שעשויה מחומר פלסטי דק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה