ציור חדש - לא הרעיון שלי.

• הוסף לסימניות
נעשה עבור עלון של ארגון גדול לקירוב רחוקים.
(אפילו לא שלחו לי ת'עלון! :) )

קבצים מצורפים

• 10 דף אחד של ליקוטי הלכות.jpg
    1.9 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
וואו מדהים !
כ''כ יפה וכ''כ מביע!

• הוסף לסימניות
ווואאוו
מקסים מקסים

הייתי יותר מתפרע בגלים כדי לתת את הביטוי הנכון לרוגע שלו יחסית לסערה בטכנולוגיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1749618:
נעשה עבור עלון של ארגון גדול לקירוב רחוקים.
(אפילו לא שלחו לי ת'עלון! :) )

יפה ה ה ה
ראיתי את זה אמנם בשלב אמצע-עבודה, אבל כנראה על זה נאמר למי מראים חצי עבודה- זה יצא בסוף ממש ממש יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1749656:
ווואאוו
מקסים מקסים

הייתי יותר מתפרע בגלים כדי לתת את הביטוי הנכון לרוגע שלו יחסית לסערה בטכנולוגיה

..חשבתי על זה, אבל בגלל הבלאגן הכללי בעיניים ואווירה קצת עכורה, חשבתי להדגיש את הקונטרסט מהכיוון השני - להוסיף איזה ציפור יושבת בשלווה על התורן ושני פרפרים משחקים מעל הכתף של הבחור.
אלא - שכל הציור נעשה תחת לחץ ובלאגן מצד הטכנולוגיה של מזמין העבודה :)
ואני בכלל לא הרגשתי כמו מישהו שיושבת ציפור שלווה מעליו ושני פרפרים משחקים לו מעל הכתף. :) אז שלחתי את זה ככה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
מעביר נהדר את המסר.
הערה קטנה: אני מבין מה ניסית לעשות במים מקדימה אבל זה יצא כמו סדקים במים ולא כמו טקסטורה של ים. פעם הבאה תתן מבט שני וזה יהיה עוד יותר מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1749687:
יפה מאוד.
מעביר נהדר את המסר.
הערה קטנה: אני מבין מה ניסית לעשות במים מקדימה אבל זה יצא כמו סדקים במים ולא כמו טקסטורה של ים. פעם הבאה תתן מבט שני וזה יהיה עוד יותר מושלם.

האמת כן, לא היה לי מושג בהתחלה איך לעשות את זה, והיו לפני שתי ברירות, האחת להוריד תמונות של ים וללמוד איך עושים את זה, והשניה, פתאום מצאתי איזה מברשת במנגה שעושה אפקט של סדקים.. הרגשתי שזה מעביר את האוירה, על כל פנים, של הטקסטורה הזו.

• הוסף לסימניות
מגני אי אי אי ב!!
הדמות במיוחד. עם המון שלווה פנימית וסטייל.
(וואו, רואים שעשית את זה עם לוח גרפי אלוף! ;))

מצטרף להערה על הטקסטורה בגלים - אני מבין מה רצית להראות, אבל סתכל איך הבנאדם מסביר איך עושים את זה.

קבצים מצורפים

• stormy_sea_tutorial_by_suzidragonlady-d63ow3o.jpg
    KB 186 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
למרות שאני חייב להגיד שהתוצאה הסופית לא מי יודע מה, במחילה מהגברת סוזי.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לך אבימי!
שנית כל - יש לך את זה ביותר ברור ? שניתן יהיה לקרוא את ההסברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1749795:
למרות שאני חייב להגיד שהתוצאה הסופית לא מי יודע מה, במחילה מהגברת סוזי.

נכון? היא היתה צריכה לעצור באמצע, בסוף הטור השמאלי.
אקיצער, ציירית היא טובה, פוטושופיסטית? לא משהו.

ולא הניp, אין לי את זה באיכות יותר טובה... פתחי והורידי, בהגדלה הצלחתי לראות מצוין.

• הוסף לסימניות
אגב, הפלאפונים הטורפניים מדליקים... מאוד יוני מצידך.
ומה עושה שם המייל הנבך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1749831:
אגב, הפלאפונים הטורפניים מדליקים... מאוד יוני מצידך.
ומה עושה שם המייל הנבך?

אנדרלמוסיה בא לעולם והורג צדיקים עם רשעים..

אבל באמת, הלקוח אמר שקהל היעד שלו לא יודע אפילו איך נראה אייפון, אז נסיתי למצוא כלמיני אימג'ים יותר מובהקים.

• הוסף לסימניות
מה??
אמרת קירוב רחוקים.... את מי הוא מקרב שלא יודע מה זה איפון, כת האמיש?

• הוסף לסימניות
יפה אבימי.
משם לקחתי לפני שנייים את הביצוע לזה.
מוטי הלר רווה נחת באותו שיעור...

קבצים מצורפים

• תיבת נח.jpg
    KB 713.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ציור יפה מאוד
אני לא מגיב או מבקר שכל אחד יעשה מה בא לו
אבל התנוחה של הספר ואיך שהוא דורך עליו, זה לא כבוד הספר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;1750037:
ציור יפה מאוד
אני לא מגיב או מבקר שכל אחד יעשה מה בא לו
אבל התנוחה של הספר ואיך שהוא דורך עליו, זה לא כבוד הספר.

אני חייב לומר שיש בזה משהו,
אף על פי שיכלתי מיד לקפוץ ולומר - "מה קרה לך זה איור! זה משל, זה לא באמת." וכן על זה הדרך, אבל בכל פעם שאני מסתכל על הציור הזה, זה עובר גם לי בראש..."ריבונו של עולם הוא עומד על ספר קודש!"

אבל אתה יודע, שמעתי פעם על אחד מגדולי הצדיקים הספרדים, אולי תימני, אני לא זוכר את שמו, שמספרים עליו שכשהוא היה צריך ספר שהיה מונח על מדף גבוה, הוא היה עושה ערימת ספרים גדולה ומטפס עליה, ומספרים שכשהיה מי שתמה הוא היה מזכיר בענוה את הגמרא הני בבלאי טיפשאי דקמי מקמי ספר תורה ולא קמי מקמי תלמיד חכם. ובזה יובן, אז אמנם הבחור בציור עוד לא כזה תלמיד חכם, אבל אולי ניחה קצת כסניף לקולות דלעיל. וצריך עיון.

• הוסף לסימניות
קצת הפריע לי שהוא עומד על ספר הלכות כמין דריכה על דבר קדוש אולי אני מגזימה אבל לי זה הפריע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה