ציור חדש

• הוסף לסימניות
תודה על הרקע המילולי.

מצטערת על הסערה שעוררתי. לא התכוונתי לזה, ואסביר למה כן התכוונתי:
כשמעלים ציור, מעלים איתו גם אוירה. יש ציור שמבטא אקטואליה (אובמה ושות'), ואי אפשר להתעלם מהאקטואליה, גם אם אתה "קַנָאִי" ולא הולך לבחירות.
יש ציורים שעל אף מוזריותם הם תרגול, ולכן ההתיחסות אליהם היא מקצועית יותר.
ציור בלי רקע שמוסבר מאחוריו הוא יותר מזמין פרשנות. במקרה שלנו - נזיר במזרח הרחוק? מתרגל מדיטציות??? שומו שמים! והרקע גם מקומם, איזה מקדש חולין שמי-יודע-מה-איזה-עבודה-זרה יש שם. זה מפחיד אותי לנתח ציור כזה בלי לדעת מה ואיך ומה הקשר שלי אליו.

אז שוב, אני מתנצלת על דברי הבקורת שלי.

ולענין המקצועי: הקוים הקריקטוריים מאד מצאו חן בעיני. יש בהקצנה העדינה משהו מאד מאד טוב ומביע.
דבר אחד אני לא כל כך מבינה: איפה מקור האור בציור? הצללים על הדמות מספרים משהו אחד, הצללים על המבנה מספרים משהו אחר לגמרי.

• הוסף לסימניות
הציור יפיפה! הכייון שונה ומעניין. ראיתי כבר בתיק העבודות שלך (שווה להיכנס...) משהו בסגנון.
זה מנגה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1712652:
תודה על הרקע המילולי.

מצטערת על הסערה שעוררתי. לא התכוונתי לזה, ואסביר למה כן התכוונתי:
כשמעלים ציור, מעלים איתו גם אוירה. יש ציור שמבטא אקטואליה (אובמה ושות'), ואי אפשר להתעלם מהאקטואליה, גם אם אתה "קַנָאִי" ולא הולך לבחירות.
יש ציורים שעל אף מוזריותם הם תרגול, ולכן ההתיחסות אליהם היא מקצועית יותר.
ציור בלי רקע שמוסבר מאחוריו הוא יותר מזמין פרשנות. במקרה שלנו - נזיר במזרח הרחוק? מתרגל מדיטציות??? שומו שמים! והרקע גם מקומם, איזה מקדש חולין שמי-יודע-מה-איזה-עבודה-זרה יש שם. זה מפחיד אותי לנתח ציור כזה בלי לדעת מה ואיך ומה הקשר שלי אליו.

אז שוב, אני מתנצלת על דברי הבקורת שלי.

ולענין המקצועי: הקוים הקריקטוריים מאד מצאו חן בעיני. יש בהקצנה העדינה משהו מאד מאד טוב ומביע.
דבר אחד אני לא כל כך מבינה: איפה מקור האור בציור? הצללים על הדמות מספרים משהו אחד, הצללים על המבנה מספרים משהו אחר לגמרי.

:)
ואני גם רציתי להתנצל,
קמתי היום מוקדם וישנתי מדי קצת שעות, וזה היה עוד לפני ארוחת בוקר,
וכנראה זה ישב לי באיזה מקום עוד ממקרים אחרים, כי גם אני חטפתי כמה פעמים דברים דומים, ובקיצור, אם הייתי שותק אולי זה היה יותר נחמד.
אני צריך להפנים שככה זה העולם וצריך ללמוד לקבל את זה ולשחק לפי הכללים.

• הוסף לסימניות
רבי שאול יצחק, קבלתי את הביקורת שלכם היות והיא נאמרה בכבוד, והיתה צריכה להאמר.

• הוסף לסימניות
גם לי קצת הפריע המקדש מאחור,
אם כי אני מכירה את המטרות של הצייר, אז אני רגילה כבר.

לגבי הציור, משהו לא נכון באור והצל בכפות ידיים, הן נראות כאילו כלפי פנים, הפוכות,

• הוסף לסימניות
ציור שמביא את זה.
ההבעה מושלמת!

אגב, עד לפני כמה ימים, הציור הנוכחי, היה מצדו השמאלי של הציור הזה...
יעני, ההוא עם היוגה, פוזל לילדון שיושב ולומד. אחחחח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1712600:
הציור הוזמן ע"י אירגון לקירוב רחוקים, הסיפור מאחורי הדמות הזו הוא כזה - זה יהודי מנתניה, נסע "לחפש את עצמו" בהודו, מחפש רוחניות וכו', ושם דוקא שם (אם ישאל לך היכן אלוקיך תאמר לו בכרך גדול של רומי) הוא פוגש באיזה יהודי מתקרב שתמיד מסתובב עם ספר קודש כלשהו - הם מתחברים, ובכל פעם שהוא מנסה להיכנס למדיטציה וכו' ולהתרכז ולעצום את העיניים וכו', אז יושב לידו החבר עם הספר וקורא משהו - והמילים שהוא קורא תמיד יותר מעניינות אותו מכל ה-"הו-הא" של המדיטציה. וכן על זה הדרך.

..עברתי ?
ישר ידעתי שזה יהודי,אם זה היה גוי הוא לא היה פותח עין באמצע מדיטציה,רק יהודי חייב לדעת איזה פויילשטיק מוכרים לו,ציור מהמם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1713196:
ישר ידעתי שזה יהודי,אם זה היה גוי הוא לא היה פותח עין באמצע מדיטציה,רק יהודי חייב לדעת איזה פויילשטיק מוכרים לו,ציור מהמם!!!
יש לך עין חדה - זו בדיוק הייתה כוונת ה"משורר". :)

• הוסף לסימניות
אדיר. מזכיר את ליגת דיסני..

• הוסף לסימניות
ציור יפיפה!
כמו שכבר כתבו - בעיה עם כפות הידיים. לי הן היו נראות קצת כמו קרומי שחיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה