ציור-חוזרת לבית הספר, ממברשת מענינת

• הוסף לסימניות
100% מהמברשת של ר' שאול יצחק (אפילו החתימה) אחרי שגמרתי לצייר חשבתי שבעצם לא רק המברשת שלו--- אולי גם קצת הרעיון... טוב, מזמן כבר רציתי לבטא מה אני באמת חושבת על לחזור ללימודים... מקווה שהובנתי.
אז זוהי אולי אחותו של זה.:)
מברשת מקסימה וכיפית. יש לה גם מרקם מעניין ונוח. בקיצור, היה שווה לנסות!
יישר כוח, ר' לוין!
אשמח לשמוע מהי דעתכם.
תודה,
יום נעים והמון הצלחה!!!

קבצים מצורפים

• חזרה לבית הספר.PNG
    KB 406 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד..

אם היא אחות של זה , למה היא עצובה והוא שמח? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1733608:
טוב, מזמן כבר רציתי לבטא מה אני באמת חושבת על לחזור ללימודים...

היא מבואסת בגלל שהיא חוזרת.
את הרגשות של אח שלה לא אני יצרתי...

• הוסף לסימניות
כמה שהציור מביע...!
ולא רואה כל דמיון לאח שלה.. כנראה דומה לצד השני

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד! למה היא מעוצבנת? תפסו לה את השולחן שהיא אהבה?

• הוסף לסימניות
רק אני חיכיתי בכליון עיניים להתחיל את הלימודים?:confused::):) (לפחות בביה"ס..)

אה, והציור- מהמם!!

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי לחזור ללימודים, לפגוש את החברות, ללמוד דברים חדשים ולחנוך את המחברות וכלי הכתיבה החדשים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1733847:
מתוק מאוד! למה היא מעוצבנת?
לא יודעת, שבוע הבא אני חוזרת ללימודים וזה מה שעולה לי בראש כשאני חושבת על זה...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1734281:
לא יודעת, שבוע הבא אני חוזרת ללימודים וזה מה שעולה לי בראש כשאני חושבת על זה...;)

הי יפית,
ציור מקסים אבל את ציירת ילדת בית ספר שלא מרוצה מפתיחת הלימודים למיטב ידיעתי בגיל הזה עדיין תמימים מדי בשביל לשנוא את המוסד הזה
את כבר לא בבית הספר נכון?! (למיטב ידיעתי...;))
תציירי ילדת סמינר לא ילדת בית ספר (עם תלבושת טאון טופ וכל מה שצריך... :p)
זה באמת מבאס שהחופש רק התחיל וכבר נגמר

• הוסף לסימניות
יפה. אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1734458:
הי יפית,
ציור מקסים אבל את ציירת ילדת בית ספר שלא מרוצה מפתיחת הלימודים למיטב ידיעתי בגיל הזה עדיין תמימים מדי בשביל לשנוא את המוסד הזה

ההפך, בבית הספר הילדים מרגישים את הרגשות הכי טבעיים- מעצבן לחזור לשיגרה. במיוחד השובבה שבציור שלי. אני מכירה הרבה כאלו.
בסמינר רואים קצת יותר רחוק ומבינים את הדיבורים הגבוהים על השכלה, מסגרת וכו' וכו' אבל את הרגש הבסיסי מטייחים וחבל.
אם הייתי מציירת בת סמינר זה היה בדיחה קריקטוריסטית. ואני רציתי להביע רגש מסוים ועדיין להשאיר את הציור בטעם חינני וילדותי.
חוצמיזה בילדה קטנה זה יותר מתוק.
נ.ב. אהבתי את הקטע עם הטאון טופ, ב"ה אני עוד אעשה עם זה משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1734491:
ההפך, בבית הספר הילדים מרגישים את הרגשות הכי טבעיים- מעצבן לחזור לשיגרה. במיוחד השובבה שבציור שלי. אני מכירה הרבה כאלו.
בסמינר רואים קצת יותר רחוק ומבינים את הדיבורים הגבוהים על השכלה, מסגרת וכו' וכו' אבל את הרגש הבסיסי מטייחים וחבל.
אם הייתי מציירת בת סמינר זה היה בדיחה קריקטוריסטית. ואני רציתי להביע רגש מסוים ועדיין להשאיר את הציור בטעם חינני וילדותי.
חוצמיזה בילדה קטנה זה יותר מתוק.
נ.ב. אהבתי את הקטע עם הטאון טופ, ב"ה אני עוד אעשה עם זה משהו...

פסדר, אבל בתחילת הלימודים רוב התלמידים הצעירים, אוהבים לחזור לשיגרה. קנו להם מכשירי כתיבה חדשים והם לא פגשו את החברים אחרי חחופש ארוך ומשעמם.

מתי תלמידי בית ספר לא אוהבים לחזור ללימודים- אחרי החגים, אחרי חנוכה. חגים מלאים בחוויות ופתאום ככה לחזור ללימודים שכבר החלו נימאסים .
גם לסמינר קשה לחזור, למרות שאנחנו יודעים שזה השכלה ועוד כאלו מין שטויות...

סתם גלישה, זה בעצם פורום ציור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1734281:

נכתב ע"י נאסד;1734458:
הי יפית,

דווקא אצלי הם אמרו אתמול אוףף.. והיום הלכו בהתרגשות גדולה:)

• הוסף לסימניות
ציור חמווווד !! אהבתי את הסגנון.
מצויר בקווים קלילים ויפים, באמת מברשת פצצה..נותן סוג של עיפרון.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הציור מאווד, למרות שהוא יותר אופיני מבחינת ההבעה לבחורות סמינר מאשר לילדות בית ספר,
עדיין בתור בחורת סינר לשעבר התחברתי מאווד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1744796:
אבל למה לא ציירת לה ציציות ?!?!!!!!!!!
וכיפה!

לא סתם, אני פשוט מפרק את המתחים .
סליחה!

סוף סוף אני מקבלת תגובה כלשהי על הציור!!!!!:mad::mad::mad:
האם רק במצב כזה אפשר לקבל את חוות דעתך???
זו המברשת שלך!!!!
קצת התייחסות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואגב למה ציצית?! הייתי צריכה לצייר אותה עם רעלה ושאל ענק....

• הוסף לסימניות
לא מספיק דינדון.
העם רוצה תגובה!
אם צריך אני אשלח את פרטי כרטיס האשראי, למקרה שזה עולה כסף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1744900:
לא מספיק דינדון.
העם רוצה תגובה!
אם צריך אני אשלח את פרטי כרטיס האשראי, למקרה שזה עולה כסף...

מה מה להגיד?
לא מספיק שהפילו עלי היום לקחת את הילדה לרופא שינים?
מאוד יפה, הציור יפה,
השימוש במברשת המעניינת- ללא ספק, מאוד יפה,
והעיקר, שיהיה הרבה בהצלחה בהמשך!
:)
מה. מה להגיד.
יש לך את זה, יש לך כשרון יותר מהרבה אחרים נדמה לי, אבל תצטרכי לצייר הרבה,
פשוט לצייר עוד אחד ועוד אחד, עד שזה יקבל את הצורה המיוחלת.
וגם כדאי הרבה להסתכל על איורים מקצועיים של מאיירים מחו"ל, וללמוד אותם.

• הוסף לסימניות
חשבתי, רציתי והתלבטתי, כי לא רציתי, אך בסוף החלטתי שאני כן.
אני כן יגיב.
כי זה חשוב.

מזה שנים שהקהיליות הטובות כאן בפורום של 'פרוג' מעלים שאלות לדיון, בקשות לעצה ועזרה ועבודות שונות בכדי לקבל חוו"ד מקצועית של אנשי מקצוע ועשייה כל אחד בתחום שלו.
עד היום הכל היה כשורה והכל התנהל על מי מנוחות, לא נגיחות ולא התנצחויות על שום פרט כמעט. מי שלא התאים לו אשכול מסויים פשוט לא נכנס, לא חפר ולא הביע תגובה כל שהיא. בטוחני כי מעולם היו אנשים שחשו אי נוחות מהעלאת תמונה כל שהיא (וכן, גם לי זה קורה לפעמים, אני לא הכי נהנה מכל תמונה....), ואולי היו גם כאלו שכן הגיבו במילה או שתיים והחכמים יותר הסתפקו ברמזים (די לחכימא ברמיזא...) אבל בגדול, הקו שליווה את משתתפי הפורום וקוראיו היה "לא רוצה? לא צריך! אבל אל תדחוף" !!
ולרגע קם 'מאן דאמר' ונכנס לאשכולות שלא מוצאים חן בעיניו ומתחיל לתקוף יעדים, זה נשמע/נקרא/נראה נורמלי ? אתה לא רוצה, אל תפתח את הנושא ואל תביע את דעתך ובוודאי לא להתקיף !!
עד ליום זה עדיין לא הוכח כי צעקות, קללות, ביטויים עולבים ופוגעניים, תגובות אובססביות למיניהם יצרו שינוי אצל בני אדם ושינו את אורח חייהם !!
לפני שאתה יורה על אויבך, תבדוק מי הוא? מה הם כלי מלחמתו נגדך? כמה חזק אתה מולו? ובעיקר.... איזו מטרה תשיג לאחר מלחמתך !!!!
אל תירא כשהאקדח לא מכוון בדיוק ואתה יודע בוודאות שתהרוג את האוייב ! כי חבל על כל כדור. וכל כדור שנורה ולא פעל את פעולתו הוכחת לאוייב שאתה חלש, לא מקצועי ובוודאי שמלחמה כזו לא תועיל ולא תשנה את המציאות הקיימת.
אם אתה יודע שידך על התחתונה - אל תצא למלחמה !!
אתה !
כן אתה !!
יתכן ודעתך שונה מדעות של אחרים ואתה רוצה להביע משהו נגד מה שראית או קראת.
בשמחה !
אבל לא זו הדרך !!
תגיב באישי ! תגיב בעדינות ! שאל שאלה בצורה מכובדת והשב בכבוד !
יתכן וכוונתך טובה. אך הדרך בה בחרת להציג את דעתך - רעה ומקולקלת ! מלאה מהמורות !
וכן. גם אני לפעמים לא מרוצה מאשכול זה או אחר ומכל סיבה שהיא. במקרה כזה אני פשוט לא מגיב ! זה פשוט מאד.
קרא, חשוב ועבור הלאה לאשכול אחר.

המריבות והתשובות התינוקיות ועקיצותיהן בראשיהן בוודאי לא ישנו את המצב לכפי שאתה מצפה.

בהצלחה וכתיבה וחתימה טובה.
נ.ב. התנצלותי על הדרשה הארוכה, פשוט באמירה היא ארוכה יותר.
וכמובן, אין בכוונתי לפגוע באי מי ואם יש ישהו נפגע אזי - סליחתי שאולה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה