שיתוף ציור ידני מקורי

• הוסף לסימניות
ציור-מקורי-לסלון-של-חסיד-לומד-בשדה,-יודאיקה,-רבקה-גרוזמן.jpg
הציור הסופי. 80 סמ גובה. 120 סמ רוחב.
אקריליק על קנבס עבה.

התהליך:
20250422_165052.jpg

20250513_164050.jpg
20250519_111338.jpg
20250526_112749.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!!
אף פעם לא חשבתי שככה התהליך!
שאלה של אחת שלא מבינה כלום בציור,
הנגיעות שעשית בתמונה הראשונה, זה משהו ספונטני או שכל נקודה שם "מחושבת"?
ומה הקטע בזה?

• הוסף לסימניות
אהבתייי
מדהיים
גם אני לא כ"כ הבנתי את הקטע עם הנקודות
מדהים!!
אף פעם לא חשבתי שככה התהליך!
שאלה של אחת שלא מבינה כלום בציור,
הנגיעות שעשית בתמונה הראשונה, זה משהו ספונטני או שכל נקודה שם "מחושבת"?
ומה הקטע בזה?
הכתמים ספונטנים אבל מותאמים לנושא של הציור. לדוגמא לציור נוף עושים כתמים שונים מציור של אוביקט קרוב. יש שיווי משקל + תכנון פרספקטיבה ופריסה כללית.
הם מיועדים ליצור פאריידוליה, שזה התופעה שהמח מזהה פרצופים ואובייקטים בתוך דברים עמומים.
אחרי שעושים אותם, עוצרים להתבוננות.
מי שמעוניין ללמוד עוד אז יש לי קבוצה שקטה בוואטסאפ שם אני משתפת בתהליכים של ציור כשאני מסיימת. אפשר להכנס מהחתימה שלי.

• הוסף לסימניות
מהמם

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה