ציור לא מתאים. מה עושים?

• הוסף לסימניות
ניתקלתי בבעיה התחלתי לעשות ציור ללקוחה ואח"כ הבנתי שהלקוחה דורשת דמות שלא צנועה ממש יש בעיה להמשיך לצייר לה?

• הוסף לסימניות
אני הפסקתי באמצע עבודה עם סיפור כזה, והפסדתי כסף עבור זה.
לא מספרת בשביל השויץ :)
רק בשביל לחזק.. כי זה באמת קשה.

• הוסף לסימניות
באמת שלא חשבתי על כסף זה
רק הענין שלא נעים היא סמכה עלי זה לחוץ לה בזמן זה הענין

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד היא אמורה להבין שמשומרת מצוות לא מבקשים דברים כאלה,ואם היא לא מבינה אז זה צריך להיות מובהר מההתחלה.

• הוסף לסימניות
גם אצלי היתה לקוחה שהזמינה פלייר, שלא פחות ולא יותר, היה יום המועד שלו בשבת!

כמובן שלא הסכמתי ושלחתי מייל מנומס שזה נוגד את דתי ודעתי ואני מפסיקה את העבודה. והיא מיד התקשרה ואמרה שלא ומה פתאם וזה בכלל ביום אחר :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kobi riki;1851343:
באמת שלא חשבתי על כסף זה
רק הענין שלא נעים היא סמכה עלי זה לחוץ לה בזמן זה הענין

גם אצלי היה כך...
התנצלתי ואמרתי שאם הייתי יודעת מראש שבכך מדובר לא הייתי מתחילה בכלל.
ושאני יכולה עדיין לצייר אבל בלבוש צנוע בלבד.
לא רצו...

• הוסף לסימניות
אני שאלתי רב בעבר לגבי שילוב תמונה לא צנועה שלא ידעתי שירצו אותה מראש ופסק לנו לא לסייע בדבר.

• הוסף לסימניות
השתתפתי בפרויקט שהתפרסם רק לגויים רק בחול. חלק מהקמפיין כלל תכנים לא כשרים, ונפסק לי שאסור לסייע במיישירין. הבינו אותי שם ממש ועזרו לי מכל הלב להתרחק. כל מקרה לגופו, אך הרחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

• הוסף לסימניות
הכנתי פעם (אי שם בשנות הקריירה הארוכות שלי...) קישוט קיר ענק (כמה מטרים טובים) לגן חילוני על חנוכה. ציירתי משפחה סביב החנוכיה. מטבע הדברים שמחתי שיצא לי בחורף, ככה שיוכלתי להלביש את האימא והבת בשרוולים ארוכים. אבל גם כשהייתי בטוחה שהתאמתי את הציור ככל האפשר, כשבאתי לפקח על התליה שלו והלקוחה- שפעם ראשונה ראתה- הזדעקה "וואו, איזה דוסים עשית לי!" כמובן שהיא תלתה והייתה מרוצה. אבל בשום פנים ואופן לא יכולתי לוותר על המינימום- כיפות לאבא ולבן. אולי הייתי צריכה לוותר על חולצה גברית (הצבעונית) אצל האבא---
זה פשוט ראש אחר, אבל הייתה צריכה לקחת בחשבון שהיא לקחה ציירת חרדית ואני לא אצייר משהו הנוגד לעקרונות בסיסיים כלשהם.
שלא תבינו אותי לא נכון, הציור לא היה עובר בשום גן חרדי ממוצע, אבל לחילויינים גם זה לא מספיק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה