ציור לא צפוי.

• הוסף לסימניות
התישבתי לעשות בניית דמות לאחת העבודות.
ופתאום גלשתי למשהו בלתי צפוי.
3.1.2018.jpg

• הוסף לסימניות
יצירתיות מתפרצת...
בהשפעת הכנס???

המילים נגמרות לי כשיצירת כפיך רואה אור...

• הוסף לסימניות
זה מדהים!!! הלוואי עלי כאלה ציורים לא צפויים...
לא נכון, אנאל, אני זוכרת את השרבוטים המקסימים שלך.
דרך אגב- את תהיי בכנס? אם כן- תביאי אתך כמה ציורים אחרונים שלך- בא לי לראות איך את מתקדמת.

• הוסף לסימניות
דבורה, הציור מקסים!
אני רואה פה סיפור שלם, כבר כתבתי לך אותו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הדבר הצפוי היחיד שלפני שפתחתי ידעתי שאהבתי

• הוסף לסימניות
לא נכון, אנאל, אני זוכרת את השרבוטים המקסימים שלך.
דרך אגב- את תהיי בכנס? אם כן- תביאי אתך כמה ציורים אחרונים שלך- בא לי לראות איך את מתקדמת.
אממ..אממ....לא יצא לי לצייר על דף לאחרונה....:(
אבל אוכל להראות לך מה ציירתי על המחשב??;):rolleyes:
אולי אספיק עד הכנס לשרבט כמה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יו, מגניב. יש שם כמה ציורים מוכרים;)
הרישום הזה עם בתים וצבעונים- היה נהדר אם היית צובעת אותו. כדאי!
אני דווקא צבעתי אותו, אבל לא סיימתי..שכחתי ממנו:rolleyes:
אבל נראה לי שיותר יפה העיפרון.;)

• הוסף לסימניות
@דבורה קוטובסקי שאלה לא קשורה
בפרטים על התחרות כתוב 'בכפוך לתקנון המופיע במשרדי פרוג'
אם אני רוצה לקרוא את התקנון אני באמת צריכה לנסוע למשרדים? איך אני יכולה לבדוק אם היצירה שלי עונה לתקנון של התחרות? אני לא רוצה להתאמץ סתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה