ציור מינמליסטי-

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_3334-2 copy.jpg
    KB 53.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עומק שדה אומנותי - תמונה מקסימה!

• הוסף לסימניות
אשמח להבין איך נוצרה תנועה מאחורה

• הוסף לסימניות
איזה תנועה? של השיבולים האחוריות? מהרוח.
ושאר המריחה לא קשור לתנועה, זה עומק שדה רדוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;999877:
איזה תנועה? של השיבולים האחוריות? מהרוח.
ושאר המריחה לא קשור לתנועה, זה עומק שדה רדוד.
החזקת ביד את הגבעול הזה שלא יזוז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;999885:
החזקת ביד את הגבעול הזה שלא יזוז?

יש לי כמה תמונות מהשיבולים בחלקם אכן החזקתי את הגבעול - יתכן שזה אחד מהם.

נכתב ע"י אפרתה;999886:
מתחשק לי לתלות בסלון

תודה! :)

יש ניקים שלא חשודים בבעיות כאלה- את אחת מהן. אבל למען הסר ספק מלב שאר הצופים,
זכויות התמונות שאני ובאי הפורום מעלים שמורות מאד ואין לעשות בהם שום שימוש כולל שמירה במחשב/ מסך לשולחן עבודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;999962:
לכן זה רק מאוד מתחשק לי :)

קחי את המחשב, קרבי אותו לקיר הסלון ואת המסך תתלי. תפתחי את המחשב באתר פרוג בשרשור הנוכחי והנה לך התמונה ממוקמת על הקיר בסלונך :p;)

סתאם... :D

תראי, תמיד יש אפשרות קניה אם ממש רוצים.

• הוסף לסימניות
:) :) :)
מגיע לך חיוכים בשפע...
ו-- נכון, עוד לא מצאתי תמונה נורמלית לסלון. או שאכין בעצמי או שהפתרון יהיה כמו שהצעת.

• הוסף לסימניות
לשם שינוי, מקסים!!!!!!!!1
איזה עדשה?

• הוסף לסימניות
עדשה די פשוטה של: 70-300

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה