שיתוף ציור נחמד ועוד עמודי קומיקס

• הוסף לסימניות
ציור שאת הפרשנות שלו אני משאיר לכם.
ועוד עמודי קומיקס מפרוייקט שאני בעז"ה מסיים
Comic2.jpg

קבצים מצורפים

• עמוד48 הגנרל קורצ'אק.jpg
    עמוד48 הגנרל קורצ'אק.jpg
    6.6 MB · צפיות: 88
  • עמוד 52 בגנרל קורצ.jpgל.jpg
    עמוד 52 בגנרל קורצ.jpgל.jpg
    7.7 MB · צפיות: 102
  • עמוד50 הגנרל קורצ'אק.jpg
    עמוד50 הגנרל קורצ'אק.jpg
    5.7 MB · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
ציור שאת הפרשנות שלו אני משאיר לכם.
מה שני רואה---
אבא מזדקן לוקח את בן הזקונים שלו לסיבוב בניסיון נפל להוציא אותו מהדיכאון האופף אותו מידי כמה ימים, בעוד הבן רק מייחל לרגע בו יתייאש לו האב הטרחן ויניחו לנפשו...

• הוסף לסימניות
מה שני רואה---
אבא מזדקן לוקח את בן הזקונים שלו לסיבוב בניסיון נפל להוציא אותו מהדיכאון האופף אותו מידי כמה ימים, בעוד הבן רק מייחל לרגע בו יתייאש לו האב הטרחן ויניחו לנפשו...
נשמע מעולה!
פתיח מעולה לעלילה מסתעפת

• הוסף לסימניות
מאד יפה!!
בעמוד הקומיקס השני במשבצת הימנית למטה הקו עבה יותר מבשאר המשפצות, והסיבה ידועה ליודעים...
נראה לי שיש איזו אפשרות בקליפ סטודיו לתקן את זה. מראש הייתי ממליץ לצייר מחדש ולא לגזור ולהדביק [אפשר להשתמש בחלק הגזור כסקיצה ולעבור עליו בקו בעובי הרגיל], ודאי לא במקרה כזה שיש צורך להגדיל את החלק הגזור וממילא זה מעבה את הקו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

אתה מקור ההשראה שלי ביצירה הזו. בלי הציור לא היה נוצר הטקסט.

את ההשלמה בחלק הימני עשיתי באמצעות בינה מלאכותית של פוטושופ. החלק השמאלי הוא ציור המקור. לא נגעתי בו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה