עפרונות אקורל
ת תפארת סילברברג משתמש סופר מקצוען איור מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 9/5/22 הוסף לסימניות #1 עפרונות אקורל
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 9/5/22 הוסף לסימניות #2 אני מופתע שזה בצבעי עיפרון. חוץ מכמה איזורים קטנים, זה נראה טושים מובהקים. הציור יפהפה.
ש שולמית 30 משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי • 9/5/22 הוסף לסימניות #3 וואו!!! את גם מצלמת לא רע...
ד דוד גרפיקה משתמש מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי 9/5/22 הוסף לסימניות #4 יואווווווווו.......מה זה הדבר הזה.... כל הכבוד.!!!
פ פרומי ק. משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי מוזיקה ונגינה 9/5/22 הוסף לסימניות #5 WOOOOOOOOOOOOOOOW!!!
נ נתנאל Art משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 9/5/22 הוסף לסימניות #7 שככה יהיה לי טוב..
1 (:1234 משתמש סופר מקצוען איור מקצועי הנדסת תוכנה צילום מקצועי אוטומציה עסקית יוצרי ai 9/5/22 הוסף לסימניות #8 וואוווו מושלםם
הודיה בושארי- ציירת איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד מנוי פרימיום כתיבה ספרותית איור מקצועי • 10/5/22 הוסף לסימניות #11 מווווששששלללםםם... עושה לי חשק לצייר בעפרונות... אגב הם עפרונות מים?
ש שני.ס מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי איור מקצועי • 11/5/22 הוסף לסימניות #12 וואווו יפה ומיוחד כל כך
ש ש.ב.ש משתמש מקצוען צילום מקצועי 11/5/22 הוסף לסימניות #18 נכתב ע"י תפארת סילברברג: עפרונות אקורל צפה בקובץ המצורף 1114552 לחצ/י כדי להרחיב... ווואוווווו מדהים!!! הצבעים יפיפיים!!
נכתב ע"י תפארת סילברברג: עפרונות אקורל צפה בקובץ המצורף 1114552 לחצ/י כדי להרחיב... ווואוווווו מדהים!!! הצבעים יפיפיים!!
ל לוטם מהמשתמשים המובילים! כתיבה ספרותית פרסום וקופי צילום מקצועי הפקות ואירועים 13/5/22 הוסף לסימניות #19 מיוחד מאוווווד מטורף.... את ממש מוכשרת!!!!!
P palm משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 13/5/22 הוסף לסימניות #20 יפה ומרתק ממש! אני אוהבת את פגיעות האור והצל בתרגום לצבעים איך את מתכננת את איזורי הצבע? זה העתק או תיכנון עצמי? ואיך את בונה את קו המתאר,בעיפרון/בצבע/באופן אחר???
יפה ומרתק ממש! אני אוהבת את פגיעות האור והצל בתרגום לצבעים איך את מתכננת את איזורי הצבע? זה העתק או תיכנון עצמי? ואיך את בונה את קו המתאר,בעיפרון/בצבע/באופן אחר???