כללי ציור עם מברשות בפוטושופ (ש.ב.)

• הוסף לסימניות
בס"ד התחלנו בקורס גרפיקה כאן בפרוג לימודי פוטושופ, בשיעור ראשון למדנו את האופציות של מברשת-יצירת מברשת, מיזוג צבעים, פיזור וכו' ושיעורי הבית היו לצייר עם כלי המברשות בלבד!!! (כמובן ע"פ תמונה שתיתן את ההשראה....) זה 2 דברים שאני עשיתי, מה דעתכם???
העירו לי שהציור של הרכב נראה כאילו צויר באילוס' וזה עורר אותי למחשבה שאולי טעיתי בהבנת המהות של המברשות, ובאמת דבר כזה בקווים ישרים וחלקים מיועד לאילוס' והמברשות בפוטושופ מיועדות לציור עם טקסטורה וכד' כמו בציור השני, וגם על זה שאלתי: מה דעתכם? אכן כך הדבר? או שגם ציור כזה מתאים לפוטושופ???
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!!
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מקסים! האוטו באמת נראה אחרי עבודה עם כלי הציפורן. אם הכל מברשות,יש לך חוש אסטטי וכישרון לדייק בפרטים הקטנים ביותר .בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
יפה מאד והמון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המחמאות!
ועדיין נשארתי עם השאלה: האם המהות של מברשות בפוטושופ נועדו לציור עם טקסטורה כלשהי וכד' כמו בתמונה השניה, או שישנם סיבות שיביאו אותי לצייר בפוטושופ גם עם בקווים ישרים וחלקים (מה שלכאורה שייך לאילוסטריטור) כמו בתמונה של הרכב?!
זה חשוב לי מאד, כי לדעתי חלק מהידע של עיצוב זה הידיעה למה כל תוכנה וכלי מיועדת....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, איך בנית את הרכב עם מברשות???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;813903:
לא הבנתי, איך בנית את הרכב עם מברשות???

קצת יותר מסובך מאילוס' אבל עדיין פשוט מאד: מברשת עגולה פשוטה ללא ריכוך בד"כ ובגדלים משתנים לפי העניין, כמובן זו עבודת נמלים אבל בקווים ישרים למשל עבדתי עם shift או עם shift מנקודה לנקודה, הגלגלים ושאר העיגולים זו אותה המברשת רק בגודל יותר גדול ועם הטיה.
יש לציין שלפני תחילת העבודת "ציירתי" בקווים כלליים את קווי המתאר של הרכב עם מברשת שחורה קטנטנה ואח"כ התחלתי לעבוד לפי הקווים.
עוד נקודה חשובה הרכב והרקע נמצאים ב2 שכבות שונות זה אמנם לא היה כלול בתרגיל אבל אחרת זה היה כמעט בלתי אפשרי שאחד לא יפגע בשני וזה גם לקח מאילוס'...

נסה ותהנה :) בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מדהים, מדהים, מדהים!
אתה רוצה לומר לי שאת זה עשית אחרי שיעור אחד בלבד?!
אם ככה, אתה תגיע רחוק!! יש כשרון, לגמרי!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!
בחיים לא הייתי מאמינה שאפשר לעשות דבר כזה בפוטושופ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;813960:
מדהים, מדהים, מדהים!
אתה רוצה לומר לי שאת זה עשית אחרי שיעור אחד בלבד?!
אם ככה, אתה תגיע רחוק!! יש כשרון, לגמרי!

שיעור אחד בפוטושופ! אבל אחרי 14 שיעורים ברמה גבוהה באילוס' מה שנתן כלים מסוימים בעיצוב באופן כללי, למשל איך להסתכל על תמונה, איך "לפרק" אותה, וע"י זה איך "לבנות" אותה מחדש....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יופי של עבודות, השניה נראית ממש ציור שמן בסגנון ואן גוך, אהבתי מאוד.

• הוסף לסימניות
ודאי שהתוצאה הראשונה מיודעת לביצוע באילוס'.
בעצם יצרת תמונה בסגנון וקטורי, בתוכנה פיקסלית. בכל מקרה - זה יפה מאוד, והמון עבודה.
התמונה השניה היא כבר 'אמירה' פוטושופית לגמרי.... והיא מיוחדת, לדעתי. שימוש מקסים במברשות.

• הוסף לסימניות
הציור השני מקסים!
ולעצם השאלה:
כמובן שפוטושופ מתאימה יותר לעבודות של עיבודי תמונה, אפקטים, צביעה חופשית, ודברים מושקעים יותר, כשכל זה עובד על פיקסלים. אבל עדיין צריך גם שם כלים שעושים צורות וקטוריות כי גם בזה יש צורך לפעמים, וכדי שלא נצטרך בכל פעם כזה לקפוץ בין אילוסטרייטור לפוטושופ, אז הקלו עלינו...

כמו שגם באילוסטרייטור ישנה אפשרות לעשות אפקטים פיקסליים.

• הוסף לסימניות
מיוחד.
אהבתי את הציור השני!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה