- הוסף לסימניות
2 הודעות מהקל לכבד.
א. היום יצאה לאור תוכנת פיינטר 2015 ,
http://www.corel.com
ונראה שיש בה שיפורים מהותיים במנוע, וכן שיפורים של כל מיני תוספות חיצוניות. וגם אפשר להוריד אותה בגרסא מלאה בחינם לנסיון של שלושים יום.
הנה קשקוש ראשון שעשיתי בתוכנה-
צפה בקובץ המצורף 204487
הודעה ה-ב', שהיא יותר חשובה: (אמרנו מהקל לכבד. ולא אני לא סוכן של פיינטר)
רבות שמעתי שמעלת מנגה סטודיו על פיינטר היא בקו הנקי שלה, שיש לה את האפשרות לסטבילייזר שמעגל את השבירות והרעידות של הקווים. ואכן כשהתנסיתי בתוכנת מנגה ראיתי שבאמת לקו יפה צריך להשתמש במנגה.
אבל, חוץ מהמעלה החשובה הנ"ל לא מצאתי עוד מעלות מאוד חשובות, ולכן הבחירה שלי בכל זאת היתה פיינטר.
אבל! -
השבוע גיליתי פרט חשוב, שלא ברור למה אינו מודגש בכל מיני טוטוריאלס של פיינטר, וגיליתי אותו באקראי. וכמובן בהשגחה נפלאה.
והוא - שגם לפיינטר יש, ותמיד היה סטבילייזר ! כמו של מנגה, שמעגל את הקו. אלא שהוא נמצא בפאנל צדדי, שאף פעם לא טרחתי לבדוק מה הוא עושה.
הוא נקרא smoothing
ומוצאים אותו תחת
window
ואז
brush control panels
ואז לסמן ב-v
את smoothing
ואז נפתח חלון הסמות'ינג, שיש בו 2 פרמטרים
כמה שמזיזים את damping יותר ימינה, הקו נהיה יותר עגול
והפרמטר השני עוד לא הבנתי לגמרי. בכללי- הוא נותן 5 מצבים לכמה נקודות יחולק הקו שלך.
עד כאן . והנה דוגמא לקו עגלגל, בפיינטר ע"י הסמותינג הנזכר לעיל.
צפה בקובץ המצורף 204489
כל טוב ובהצלחה.
שאול יצחק לוין.
לתיק עבודות מורחב בוואן דרייב- עבודות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
א. היום יצאה לאור תוכנת פיינטר 2015 ,
http://www.corel.com
ונראה שיש בה שיפורים מהותיים במנוע, וכן שיפורים של כל מיני תוספות חיצוניות. וגם אפשר להוריד אותה בגרסא מלאה בחינם לנסיון של שלושים יום.
הנה קשקוש ראשון שעשיתי בתוכנה-
צפה בקובץ המצורף 204487
הודעה ה-ב', שהיא יותר חשובה: (אמרנו מהקל לכבד. ולא אני לא סוכן של פיינטר)
רבות שמעתי שמעלת מנגה סטודיו על פיינטר היא בקו הנקי שלה, שיש לה את האפשרות לסטבילייזר שמעגל את השבירות והרעידות של הקווים. ואכן כשהתנסיתי בתוכנת מנגה ראיתי שבאמת לקו יפה צריך להשתמש במנגה.
אבל, חוץ מהמעלה החשובה הנ"ל לא מצאתי עוד מעלות מאוד חשובות, ולכן הבחירה שלי בכל זאת היתה פיינטר.
אבל! -
השבוע גיליתי פרט חשוב, שלא ברור למה אינו מודגש בכל מיני טוטוריאלס של פיינטר, וגיליתי אותו באקראי. וכמובן בהשגחה נפלאה.
והוא - שגם לפיינטר יש, ותמיד היה סטבילייזר ! כמו של מנגה, שמעגל את הקו. אלא שהוא נמצא בפאנל צדדי, שאף פעם לא טרחתי לבדוק מה הוא עושה.
הוא נקרא smoothing
ומוצאים אותו תחת
window
ואז
brush control panels
ואז לסמן ב-v
את smoothing
ואז נפתח חלון הסמות'ינג, שיש בו 2 פרמטרים
כמה שמזיזים את damping יותר ימינה, הקו נהיה יותר עגול
והפרמטר השני עוד לא הבנתי לגמרי. בכללי- הוא נותן 5 מצבים לכמה נקודות יחולק הקו שלך.
עד כאן . והנה דוגמא לקו עגלגל, בפיינטר ע"י הסמותינג הנזכר לעיל.
צפה בקובץ המצורף 204489
כל טוב ובהצלחה.
שאול יצחק לוין.
לתיק עבודות מורחב בוואן דרייב- עבודות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הנושאים החמים