ציור קיר בשילוב שעון

• הוסף לסימניות
הציור צוייר בהתאמה לסגנון החדר, בסגנון הפרחים שעל הטפט בקיר הצמוד לו כפי שניתן לראות בתמונה הראשונה. צוייר במכחול עם צבעי אקרליק.

ובהזדמנות זו ברצוני לשאול אתכם שאלה חשובה לי ואני מתחבטת בה כעת:
במקצועי אני גרפיקאית שאוהבת ציור, אומנות ויצירה בנשמתי, למדתי בעבר לפני כ-6 שנים אייר בראש, האם שווה לי להשקיע קורס נוסף בלימוד האייר בראש ולהשקיע במכשיר?
התחום הזה רווחי היום? יש לו ביקוש?
אודה לכל תשובה

קבצים מצורפים

• IMG_0688.png
    KB 676.4 · צפיות: 29
  • IMG_0689.png
    KB 805 · צפיות: 25
  • IMG_0691.png
    KB 1,009.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עדין מקצועי ומיוחד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1596834:
הסבר לבור שכמוני
השעון גם מצויר?

השעון אמיתי לחלוטין.
זה בסה"כ מנגנון פשוט שמוצמד לו חתיכת קרטון ביצוע בצורת עיגול הצבוע בגווני השעון.
ניתן לראות דיון ע"כ באשכול הסמוך של אומנות ויצירה.

• הוסף לסימניות
מכשיר כן
קורס לא
אם למדת תדברי עם משהי שתזכיר לך קצת את החומר
זה נראה שיש לך יד טובה ומהר תכנסי לתחום
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
צביעה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
הציור מיוחד ממש!

לגבי לימוד האיירבראש - אולי תנסי להשאיל, ולראות אם את זוכרת, כמו שאני רואה את הכשרונות שלך פה, קרוב לוודאי שתצליחי בזה! מקסימום תבקשי שיעור או שניים רענון.

ולגבי הביקוש, אני גם מאוד מתחבטת בענין, נראה לי שמאוד תלוי איפה את גרה, אם את גרה באזור שכל חודש נפתח קורס, קרוב לוודאי שיש הרבה בוגרות צעירות וזולות ולא בטוח שיהיה מי שישלם לך על הכשרונות והנסיון שיש לך.
אני לא מזמן סיימתי, ובאזור שבו אני גרה אני לא מכירה עוד מי שעוסק בתחום. ועדיין, למצוא בזה תעסוקה זה הרבה שיווק עצמי, וזה לא קל... בינתיים אני לומדת את נושא הביקושים. בע"ה נעשה ונצליח!

• הוסף לסימניות
מדהים!
הלוואי ולי היה את הזמן לעשות כאילו דברים יפים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה