ציור קיר למעון 2

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• שירת הצור.png
    KB 724 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
שיוהו איזה חומד!

• הוסף לסימניות
אויר ביד או בעזרת מטול? כי זה איור מפורסם.
אגב, זאת הזדמנות לשאול את כל מאיירי הקירות למיניהם, שמשתמשים בדמויות ידועות מסרטים וספרים- זה מותר חוקית? אין חשש לתביעה משפטית?

• הוסף לסימניות
תודה!
צוייר ביד, וגם בעזרת מטול,
השאלה שלך, דבורי, היא אכן שאלה.
אם כי קשה לי להאמין שאפשר לתבוע על כזה דבר,
ואם זה עוזר משהו, הדמות שונתה קצת מהמקור, (חצאית וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esttyk;1271424:
תודה!
צוייר ביד, וגם בעזרת מטול,
השאלה שלך, דבורי, היא אכן שאלה.
אם כי קשה לי להאמין שאפשר לתבוע על כזה דבר,
ואם זה עוזר משהו, הדמות שונתה קצת מהמקור, (חצאית וכו')
מעניין לברר דבר כזה. אולי מנהל הפורום יוכל לבדוק לנו את הנושא הזה מבחינה חוקית.
אני לא יודעת אם שינוי ביגוד אכן משנה מבחינת התביעה. נניח שמישהו יצייר את מיקי מאוס עם מכנסיים כחולים במקום אדומים, זה באמת יכול להגן עליו מפני תביעה עתידית?
למי שיש מידע רשמי- נראה לי שזה יכול להועיל להרבה מאיירים ומאיירות בפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;1271411:
אויר ביד או בעזרת מטול? כי זה איור מפורסם.
אגב, זאת הזדמנות לשאול את כל מאיירי הקירות למיניהם, שמשתמשים בדמויות ידועות מסרטים וספרים- זה מותר חוקית? אין חשש לתביעה משפטית?
כל עוד אין רווח מהדמות לא נראה לי שיש בעיה.. באמת שאלה מעניינת..
יצא לך מאווד יפה! אני חייב לבדוק איך אתם עושים את זה, נראה כייפ!
אגב, מה זה מטול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1271453:
כל עוד אין רווח מהדמות לא נראה לי שיש בעיה.. באמת שאלה מעניינת..
יצא לך מאווד יפה! אני חייב לבדוק איך אתם עושים את זה, נראה כייפ!
אגב, מה זה מטול?

אם איני טועה מטול הינו כמו "שקופית" שמטילה את הקרנת התמונה על הקיר- ועוברים על הקווים שלה אחד לאחד.

• הוסף לסימניות
ליתר דיוק, לא השתמשתי במטול, אלא במקרן..

ואתם באמת באמת חושבים שחברת דיסני, או כל חברה אחרת, תרוץ לחפש בכל העולם מי ישב והעתיק איזו דמות שלהם?
נשמע לי קצת הזוי.

אבל אולי, מי יודע :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esttyk;1271474:
ליתר דיוק, לא השתמשתי במטול, אלא במקרן..

ואתם באמת באמת חושבים שחברת דיסני, או כל חברה אחרת, תרוץ לחפש בכל העולם מי ישב והעתיק איזו דמות שלהם?
נשמע לי קצת הזוי.

אבל אולי, מי יודע :rolleyes:

יש לוולט דיסני חברת עורכי דין בכל ארץ בעולם, המועסקת רק בשביל המטרה הזאת: לגלות מי משתמש בזכויות היוצרים שלהם וכיצד. אבל אין לי מושג אם ציורי קיר נכללים בהגדרה הזאת.
וברגע שמעלים עבודות לאינטרנט, זה קצת פחות קשה לחפש...

• הוסף לסימניות
מתוקקק!!!

• הוסף לסימניות
איזה בבוש
כמה עדינים הגוונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה