ציור קיר

• פותח הנושא la5
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
החלטתי ליצור קצת התחדשות לכבוד פסח בחדר בנות אז ציירתי משהו חביב על הקיר..
אשמח לדעתכם
חג שמח

קבצים מצורפים

• ציור קיר פרחים.jpg
    KB 973.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני גם מציירת על קירות (לא מקצועית)

באיזה צבעים השתמשת ובאיזה מכחול? מעניין אותי

וזה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
השתמשתי בצבעי מים בטיובות ובחלק מהצביעה וההדגשה בעפרונות מים, מכחולים הכי דק שיש(נראה לי -0) למים להדגשה ומכחול שטוח מס' 2 למים לצביעה, כמובן אני אשים ספריי לקה שלא ימרח
אני בדרך כלל משתמשת במכחולים יותר עבים לצביעה אבל לא היה לי זמין

• הוסף לסימניות
ליבי, תרשי לי לתת לך כמה עצות:
צבעים- הירוק בוהק מידי לדעתי, לא טבעי כלל.
גבעול לא יכול להיות כ"כ עבה ליד פרח ולמטה כזה דק.
מפריע שעלים ירוקים באותו גודל וצורה.
לפרפר הייתי מוסיפה 6 רגלים קטנות.
דשא למטה כדאי לצייר יותר צפוף.

בהצלחה! שמחתי לראות אותך מציירת:)

• הוסף לסימניות
ליבי, פסח כשר ושמח!

• הוסף לסימניות
אם כבר דברו על גבעולים, כלל בטבע - גבעול, ענף, גזע וכדו' - תמיד הולכים ונהיים צרים לקראת הסוף. ענף לא יכול להיות רחב יותר מבסיסו (למעט צמחים ועצים מסוימים מאד שזו צורת הצמיחה שלהם, אך באופן כללי תמיד בציור תתקבל טוב יותר האופציה הראשונה).
וליבי, הציור מתוק במיוחד! כל הכבוד על האומץ והיוזמה!

• הוסף לסימניות
אם כבר דברו על גבעולים, כלל בטבע - גבעול, ענף, גזע וכדו' - תמיד הולכים ונהיים צרים לקראת הסוף. ענף לא יכול להיות רחב יותר מבסיסו (למעט צמחים ועצים מסוימים מאד שזו צורת הצמיחה שלהם, אך באופן כללי תמיד בציור תתקבל טוב יותר האופציה הראשונה).
וליבי, הציור מתוק במיוחד! כל הכבוד על האומץ והיוזמה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את ההבעות שלהם.. ממש טוב.. :)
השיפור היחיד שאני חושב שצריך זה הדשא, יחסית לשאר זה נראה סתם קשקוש.. מקרה? נגמר הכח? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;751117:
.. מקרה? נגמר הכח? ;)
האמת כן, נגמר הכח...אבל אני אשפר אותו אחרי החג עם מכחול אחר בע"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה