ציור קיר

• הוסף לסימניות
אירבראש כמובן.

קבצים מצורפים

• חופשC.jpg
    KB 30.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מה הגודל?

• הוסף לסימניות
ממש מתוק!
את העלים של העץ שילבת גם במברשות?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
מה הוא מחזיק שם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
ציורי הקיר שלך באייר בראש תמיד נראים לי חגיגיים במיוחד... את מגיעה לגוונים מקסימים והברק משהו!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד מאוד.. זה בטח קשה מאוד... אין CTRL+Z או קומבינות מהסוג הזה..
הכי מצחיק זה שלאחרונה כשאני מצייר על דף אני כל הזמן מחפש את המקלדת..:D

• הוסף לסימניות
תשלום לפי שעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;856703:
אייל כתבה משהו בקשר לתמחור תיקון ציור קיר, תוך כדי שעניתי לה היא ערכה את ההודעה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;856901:
אייל כתבה משהו בקשר לתמחור תיקון ציור קיר, תוך כדי שעניתי לה היא ערכה את ההודעה...
אם כבר שואלים,זה אכן הקטע הקשה שלי.(אולי גם שלכם?)
א"א לקחת לפי שעה כי אף אחד לא יזמין אצלך ציור אם לא תודיעי לו מראש מה המחיר.
אני מנסה להריח את הלקוח,מידת הנודניקיות...רמת העמידה על דיוקים\דיוקי דיוקים?
המחיר משוער בערך,ולפעמים מתברר שלבערך לא היה ערך.
כיום לאחר נסיון של שנה וחצי בתחום ציורי קיר באירבראש,הניחושים שלי מתבררים לפעמים כנכונים.יש תקווה!

• הוסף לסימניות
זה אכן קטע קשה! אני עדיין מתפשלת עם התמחור... הבערך שלי לא מדוייק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה