ציור ראשון במייפיינט- תפוחים

• הוסף לסימניות
עבדתי בעיקר עם מברשות המים והאצבע שמורחת, ובשכבות.
הבעיה שהמברשות חצי שקופות ורואים את מה שמתחת...
המטרה העיקרית- התנסות עם הלוח הדיגיטלי.
לאחר מעשה, יותר נהניתי לעבוד עם הארטרייג', בעיקר בגלל הממשק הנוח מאוד שלה, וגם בגלל שבמייפיינט הוא לא נתן לי בכלל אפשרות לביטול פעולה אחרונה! מוזר. נכון?
אשמח לחוות דעת.
תודה.

קבצים מצורפים

• apples.png
    KB 898 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ביטול פעולה אחרונה במקש Z בלי קונטרול כאשר המקלדת מוגדרת על אנגלית בלבד, וכן כל הקיצורים במייפיינט.
הציור מקסים!

• הוסף לסימניות
מאוד מתוק.
על איזה הגבהה עומד התפוח הירוק?...
את אוהבת ציורי תקריב של פירות וירקות? זה סגנון כזה. הרבה היו מנסים להתנסות עם ציור דמות או נוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1730435:
מאוד מתוק.
על איזה הגבהה עומד התפוח הירוק?...
את אוהבת ציורי תקריב של פירות וירקות? זה סגנון כזה. הרבה היו מנסים להתנסות עם ציור דמות או נוף.
התפוח הירוק אמור להיות מעט מרוחק, ולכן הוא ככה.
דווקא מדגדג לי באצבעות לצייר דמויות, אבל אני קודם מנסה להתרגל לשימוש בלוח גרפי, אז העדפתי לצייר פירות כי אין הרבה סיכוי לפקשש.

• הוסף לסימניות
התפוחים נראים יופי, המשטח/שולחן....נראה לי ששם נגמרה לך הסבלנות :)

• הוסף לסימניות
קלעת בול...
כבר הייתי עייפה להשקיע בשולחן.:)

• הוסף לסימניות
נחמד מאד למראה.
אפשר פרוסה מהירוק ?.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה