ציור ראשון שלי

• הוסף לסימניות
ציירתי לפני חמש שנים בערך...

יש לי הרבה הערות על הציור הזה. אז אל תשימו לב לפרטים הקטנים..;)

קבצים מצורפים

• IMG.jpg
    2.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כזו רמה לציור ראשון? יפה לך!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה לציור ראשון!
שני דברים: בעיניים כדאי לצייר אישונים - זה יעשה מבט יותר חד ומביע.
והכתף הימנית מורמת מידי.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה...!!!!!!
זה מחמיא שאנשים מוכשרים כמוכם מגיבים\מפרגנים...
לא ראיתי את זה בשום פורום אחר ברשת... ממש כיף להיות כאן.

זה היה מזמן, מאז כמעט ולא נגעתי בעיפרון... היום לא בטוח שאני יצליח לעשות עוד דבר כזה...

• הוסף לסימניות
אם הצלחת אז(ולא איבדת כושר מוטורי בינתייים ח"ו)
בודאי תצליחי גם היום!
רק תקחי לעצמך מספר ימים כדי להכנס לעינינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shali;725877:
תודה...!!!!!!
זה מחמיא שאנשים מוכשרים כמוכם מגיבים\מפרגנים...
לא ראיתי את זה בשום פורום אחר ברשת... ממש כיף להיות כאן.

זה היה מזמן, מאז כמעט ולא נגעתי בעיפרון... היום לא בטוח שאני יצליח לעשות עוד דבר כזה...
הצצתי בתיק העבודות שלך, שני ציורים בסה"כ אבל מקסימים,
יש לך את זה, תמשיך להתאמן ובע"ה ההצלחה תגיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה