שיתוף ציור רבנים בהדפסה על קנבס

• הוסף לסימניות
זוכרים שפעם העליתי לכאן תמונה של רבנים ישנה שלי (שציירתי לפני 10 שנים בערך)??
שידרגתי אותה למשהו עדכני יותר ללא רקע בכלל ועם פחות רבנים וכמובן בהדפסה חדשנית על זכוכית?..
אז זהו, שמסתבר שיש אנשים שדווקא אוהבים את הישן ובהדפסה על קנבס עם תוספת מסגור עץ!
לקוחה שפנתה אלי רצתה את אותה תמונה בדיוק אבל להחליף 3 רבנים באחרים..ואותו הרקע..(אגב, היא אפילו לא ביקשה לשנות את הרבנים הקיימים..)
אז פשוט החלפתי את כלללל הרבנים בציור לאיורים יותר מקצועיים, שיפצתי פה ושם..החלפתי מעט גוונים..
(את ההדפסה והמסגור אולי אעלה בהמשך...)

אז קבלו------
הנה התוצאה הסופית----------------------------
1762153316594.png

• הוסף לסימניות
זוכרים שפעם העליתי לכאן תמונה של רבנים ישנה שלי (שציירתי לפני 10 שנים בערך)??
שידרגתי אותה למשהו עדכני יותר ללא רקע בכלל ועם פחות רבנים וכמובן בהדפסה חדשנית על זכוכית?..
אז זהו, שמסתבר שיש אנשים שדווקא אוהבים את הישן ובהדפסה על קנבס עם תוספת מסגור עץ!
לקוחה שפנתה אלי רצתה את אותה תמונה בדיוק אבל להחליף 3 רבנים באחרים..ואותו הרקע..(אגב, היא אפילו לא ביקשה לשנות את הרבנים הקיימים..)
אז פשוט החלפתי את כלללל הרבנים בציור לאיורים יותר מקצועיים, שיפצתי פה ושם..החלפתי מעט גוונים..
(את ההדפסה והמסגור אולי אעלה בהמשך...)

אז קבלו------
הנה התוצאה הסופית----------------------------
צפה בקובץ המצורף 2094101
יאוווו ציור נדיר, את יכולה למכור בחנויות, אני בשוק, פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמצייר כאלו דברים

• הוסף לסימניות
ווואו תודה על התגובות!!
איזה כיף לשמוע!
כל פעם אתם את מפתיעה מחדש
הלוואי וזה יקרה שוב פעם🙂
אני אשתדל לזכור להעלות שוב כשיהיה משהו חדש..
יאוווו ציור נדיר, את יכולה למכור בחנויות, אני בשוק, פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמצייר כאלו דברים
אני באמת מוכרת, אבל בהזמנה אישית כולל הדפסה עד בית הלקוח:D

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!
מוכשרת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה