ציור של הדמיית מבנה

• הוסף לסימניות
לקוח מבקש ציור (ולא הדמיה) של בנין מוסדי שלם (ביכנ"ס, חדר שיעורים, חדר אוכל ועוד).
לדוג': ביכנ"ס אמור להכיל אלף מקומות, הוא רוצה ציור אולם הכולל: ספסלים, סטנדרים, אנשים מתפללים וכו'.

יודעים מי מתעסק בדברים כאלו?
אשמח לקבל המלצות כאן או באישי
תודה!!

מדובר בכ60 חדרים, עבודה דחופה לזמן הקרוב

• הוסף לסימניות
ציור של ממש?
או רינדור שנראה כמו ציור (יש דברים כאלו) או אפילו רינדור רגיל שעבר עיבוד תמונה.

• הוסף לסימניות
חשבתי להציע את זה אבהוא רוצה המון פרטים שחבל להשקיע על זה בפריסטייל.
מן הסתם הוא גם יפול כשהוא ישמע על המחיר.

• הוסף לסימניות
לעיתים הלקוח לא באמת יודע מה טוב לו.
לכן בדרך כלל אני משמש גם כיועץ.
ראשית לענ"ד צריך לדעת למה הוא צריך את העבודה, ומה הציפיות שלו ממנה,
והאם אכן הציפיות שלו יתממשו באופן שהוא מבקש,
ואף אם יתממשו, יתכן שבאופן אחר הוא ישיג יותר ממה שהוא כעת מבקש,
ויתכן שהוא לא מודע שיש דרכים אחרות לממש באופן מוצלח יותר את ציפיותיו, בין בפן המקצועי, ובין בפן הכספי.

כמובן, כתבתי קוים כללים, צריך לשוחח עם הלקוח, על-מנת לראות כיצד ניתן לעזור לו באופן הכי טוב.

• הוסף לסימניות
וואהו, תודה לכם.
סליחה שלא עניתי מיד.

הלקוח רוצה משהו אחר... לא הדמיה רגילה.
זה לארוע קרוב משהוא כמו דינר לקראת הקמת בנין מוסדי גדול.
הוא גם טוען זה יכול לצאת לו מחיר אחר.
בכל מקרה: הלקוח הזה יותר מידי מבין בענין כך שלא כ"כ נראה לי שאפשר לייעץ לו.

אם יש כאן מישהוא שמתאים לעבודה - אני חושבת שהוא עדיין לא סגר על צייר/ת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;1459029:
הלקוח רוצה משהו אחר... לא הדמיה רגילה.
זה לארוע קרוב משהוא כמו דינר לקראת הקמת בנין מוסדי גדול.
הוא גם טוען זה יכול לצאת לו מחיר אחר.
בכל מקרה: הלקוח הזה יותר מידי מבין בענין כך שלא כ"כ נראה לי שאפשר לייעץ לו.

אם יש כאן מישהוא שמתאים לעבודה - אני חושבת שהוא עדיין לא סגר על צייר/ת.
זאת הבעיה בלקוחות כאלו, שחושבים שהם מבינים.
לגבי הצייר תנסי בפורום ציור,
שיהיה בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה