דבורה קוטובסקי
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
איור מקצועי
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;822022:הבוקר הייתי צריכה לצייר ילדה בזווית מסויימת.
והפעם זכרתי לסרוק שלבי עבודה (בעיקבות הבקשה של כמה משתמשים בפורום)
נכתב ע"י ort;822029:ואם יורשה לי...הארה קטנה:
[האף שלה- הנחיר המוסתר יותר נראה קצת כמו אחרי ניתוח...-כדאי לשפץ]
הלוואי עלי....נכתב ע"י תור הזהב;822048:לאה, זה מקסים!
תודה על השיתוף.
וואו!נכתב ע"י דבורה קוטוב;822095:שפצתי אף- אוף, הוא מעצבן! ונגעתי טיפה בשפתיים. זהו, אני חייבת לחזור לעבודה.
יום כיף לכולם! ותודה על תגובות חמות!
זה לא נאה לי טקסטורה, אלא משחק נפלא עם קווי העיפרון ב'שטריך'. על דף חלק.נכתב ע"י ברק09;822176:מקסים, הטקסטורות נפלאות ממש!
לזה התכוונתי שכתבתי "טקסטורות"נכתב ע"י b.m;822183:זה לא נאה לי טקסטורה, אלא משחק נפלא עם קווי העיפרון ב'שטריך'. על דף חלק.
דבורה, אני צודקת?
נכתב ע"י b.m;822183:זה לא נאה לי טקסטורה, אלא משחק נפלא עם קווי העיפרון ב'שטריך'. על דף חלק.
דבורה, אני צודקת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים