ציור של שיעמום

• פותח הנושא cello
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה בכל זאת עדיף מללמוד כימיה:(
למי שלא שם לב-
תמונה כאן חידה בציור.
רמז:
מה משותף לכל העצמים בציור?

קבצים מצורפים

• מסיבה משפחתית.jpg
    KB 728.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
חח יפה אהבתי את האווירה :) אבל אין כמו כימיה על הבוקר, כמה מעלות סלציוס עם שילוב מתמטי פיקנטי ומצאנו החלף לקפה! (וואו שאני עייף אני מדבר שטויות, אמרת כימיה ומכאן המוח שלי המשיך)..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;786448:
זה בכל זאת עדיף מללמוד כימיה:(
למי שלא שם לב-
תמונה כאן חידה בציור.
רמז:
מה משותף לכל העצמים בציור?

אתם כולכן משפחה?
טיפקס האמא ואתן האחיות??

• הוסף לסימניות
אחיות???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;787013:
שלוש, והגדולה היא טיפקס?:)
אה, והציור מקסים, יופי של שעמום!

• הוסף לסימניות
חמוד!
ישר ראים שמדובר בניקים מכאן.
אתן גיסות של טיפקס?

• הוסף לסימניות
אותי שכחת לצייר. כי אני שקופה ... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;787109:
אותי שכחת לצייר. כי אני שקופה ... :)
להפך, את הניק היחיד שציירתי למרות שאת לא מהמשפחה..
את לא רואה שם, הכי בצד ימין?;)

• הוסף לסימניות
צ'לו! שנים רצית י לדעת כיצד אני נראית בעיני אחיותיי הצעירות. עכשיו הארת (החשכת) את עיני: מפקדת,אובדת עצות, ושאר מראין בישין נדבר לא לעיני כולם.
הציור מקסים, אגב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה