ציור שמן טרי- "לקראת שבת"

• הוסף לסימניות
ציור שמן שממש אהבתי.
"לקראת שבת לכו ונלכה..."
picture.php

• הוסף לסימניות
יחודי
מעורר השראה
צבעים מדהימים

• הוסף לסימניות
צבעים ושילוב מיוחד!

• הוסף לסימניות
מיוחד!
אני אוהבת את הציורים שלך!

• הוסף לסימניות
מלא השראה,
אני אוהבת את המשיכות צבע שלך, מלא תנועה ועומק

• הוסף לסימניות
מחבר אותי לשבת - בצבע, באוירה, בתוכן.
מלא השראה, אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
השראתי לגמרי....
אני מדמיינת משו כזה בענק בסלון...... ואאאו!

• הוסף לסימניות
לדעתי הציור (שמן) הכי משובח שלך.
כיף להסתכל ולא לשבוע :)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות - אפשר להסביר מה מצוייר לאלה שלא מבינים?

• הוסף לסימניות
אחד הטובים ביותר.
עשיר ונוגע...

• הוסף לסימניות
וואו!לחפש את השבת 'בנרות'.
מפעים.הגיוון צובע את האווירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרי;1071330:
סליחה על הבורות - אפשר להסביר מה מצוייר לאלה שלא מבינים?

קודם כל תודה לכל המצלצלים והמגיבים! שמחתי שהתחברתם.

אסביר בשמחה את הציור. אבל עליך לדעת שמתחברים לאמנות מצד הרגש ולא בהכרח מצד השכל ולכן צריך לנסות להרגיש את הדברים ואת הרגשות שמובעים בהם.

את הציור ציירתי על המילים
"לקראת שבת לכו ונלכה,
כי היא מקור הברכה.
מראש מקדם נסוכה,
סוף מעשה במחשבה תחילה.
לכה דודי לקראת כלה..."
קודם כל יש את 2 השלהבות המרצדות של נרות השבת שממש הולכות לקראת השבת.
הקווים שיורדים מהם מדמים את הפמוטות והחיבור שלהם לקרקע מציין את "מקור הברכה" ויוצא משם נהר של מים (מסמל ברכה).
כל הציור אפוף בהוד קדומים. "מקדם נסוכה", אוירה קסומה של ראשית. אין ברקע דברים מעשה ידי אדם כדי לא לשבור את האווירה של הבראשיתיות.
לכה דודי לקראת כלה - ההרים מכוסים בלבן מרמזים על שמלת הכלה. ויש עוד רבדים אבל לא נכנס לזה.
זו הפרשנות שלי. אבל היופי באמנות שכל אחד מפרש אותה דרך עולמו הפנימי. ומתחבר אליה בנתיב שלו. צריך פשוט לעצור ולהתבונן.
יש אנשים שכשמסבירים להם את הציור זה מונע מהם למצוא את החיבור האישי לציור. לכן בד"כ אני אוהבת לשמוע מה המתבוננים מרגישים ולא לתת את הפרשנות שלי.

שוב תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
ציור רוחני, יפה ומיוחד (כהרגלך בקודש :))
למרות שאני נוטה יותר לריאליסטי, אני יכולה להנות גם מציור מופשט.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
רוחני...שאפו. אוהב את הסגנון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה