ציור שמן - "שבת"

• הוסף לסימניות
picture.php

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
במיוחד ראיתי את האנשים-עצים שמאחוריו, סוג של קבלת שבת כזו בנופים שמולם התפללו האריז"ל ותלמידיו.
הפנים שלו קצת ראליסטיות מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;809485:
איזה יופי!
במיוחד ראיתי את האנשים-עצים שמאחוריו, סוג של קבלת שבת כזו בנופים שמולם התפללו האריז"ל ותלמידיו.
הפנים שלו קצת ראליסטיות מידי.

תודה!
יש לך אבחנה טובה!
בקשר לפנים - כיוונת לדעת גדולים...

• הוסף לסימניות
מיוחד כמו כל הציורים שלך,
הצלחת להעביר בציור אוירה שבתית קסומה.
לי הדמויות ברקע, ממבט ראשון יצרו אסוציאצי'ה של מלאכים,
מה שהתאים ל "שלום עליכם מלאכי השרת"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;810027:
מיוחד כמו כל הציורים שלך,
הצלחת להעביר בציור אוירה שבתית קסומה.
לי הדמויות ברקע, ממבט ראשון יצרו אסוציאצי'ה של מלאכים,
מה שהתאים ל "שלום עליכם מלאכי השרת"...

אני מאוד שמחה שנהנת מהציור... :)
גם אני הרגשתי שזה מלאכים, אבל לא הייתי שלמה עם הרעיון של ציור מלאכים אז אימצתי גם את הרעיון של קבלת השבת בשדות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה