דרוש מידע צ'יטה - אתם רציניים?

• הוסף לסימניות
נפתרה אצלי הבעיה
פשוט פניתי לצ'יטה דרך האתר (יש שם אפשרות בצ'אט של "משלוח הגיע לעיר לא נכונה"). והעבירו לי את זה נקודת חלוקה במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לחרם על מדינת ישראל?
פנית לרשות להגנת הצרכן??
לפי מה שידוע לי ע"פ חוק, חרם צרכני על יו"ש היא חרם על מדינת ישראל.

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי ע"פ חוק, חרם צרכני על יו"ש היא חרם על מדינת ישראל.
למה זה חרם צרכני על יו"ש? אין להם נקודה אז הם לא מביאים חבילות
באותה מידה אתה יכול להתלונן גם על אושר עד, שלא פותח סניף במו"ע...

• הוסף לסימניות
למה זה חרם צרכני על יו"ש? אין להם נקודה אז הם לא מביאים חבילות
באותה מידה אתה יכול להתלונן גם על אושר עד, שלא פותח סניף במו"ע...
בעבר היה להם נקודת חלוקה, אז מה השתנה?

• הוסף לסימניות
מה ההסבר הרשמי של צ'יטה על אי הגעת המשלוחים?

• הוסף לסימניות
1763320795497.png

• הוסף לסימניות
'@ גיא ורון' לא כתב שום סיבה למה הנקודת מסירה במודיעין עילית מושבתת!
ככל שההתעלמות גוברת ניתן לייצר מולם (תשלח להם מייל) חשד שאולי זה נובע מהחרמת יו"ש וכו'
חשד כזה יגרום להם להחזיר מהר יותר את נקודת המסירה למודיעין עילית

• הוסף לסימניות
לא להרפות!
צריך לשלוח להם מייל חוזר, שאין שום אפשרות שמשלוח יגיע לעיר אחרת. - זה לא "נקודה חלופית במרחק סביר"

ככל שיותר אנשים יתעקשו הם יפסיקו עם התעלול.
כפי שמישהו כאן כתב בשמם שאין מה לעשות כי "אף אחד לא התלונן"

• הוסף לסימניות
האם מישהו נוסע ממודיעין עילית לציטה שופס היום או מחר?
אשמח מאד שיקחו לי חבילה
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה