הלכתי לסניף וזה מה שהם ביקשו ממני... מספר מדף דווקאבצ'יטה אין מס' מדף רק מס' מעקב או מספר חבילה או מס' טלפון ..................
צריך לבוא עם המספר משלוח שמחקתם למעלה
בטוח המשלוח דרך צ'יטה?הלכתי לסניף וזה מה שהם ביקשו ממני... מספר מדף דווקא
לאן לבוא?א
צריך לבוא עם המספר משלוח שמחקתם למעלה
זה המספר בציטה מעבר לזה אין יותר פרטים ככה ידוע לי
ולגבי דואר ישראל למי שכתב יש אפשרות כאשר המשלוח בדרכו לארץ לשנות נקודת חלוקה וגם אפשרות לעקוב אחרי המשלוחים שלכם באזור האישי באתר כך שבד"כ לא אמור להיות עם זה בעיה של כמה משלוחים
ועוד משהו אם הצינתוק נשלח אליכם אחרי שיצאתם זה אומר שבסניף רק אז קיבלו את החבילה וכמה דקות קודם היא לא היתה רשומה אצלם כך שלא היו מוצאים אותה לא נח אבל זאת המציאות
זה בדואר ישראלהלכתי לסניף וזה מה שהם ביקשו ממני... מספר מדף דווקא
בדואר ישראל יש אפשרות לבחור נקודת איסוף עד שהחבילה מגיעה לארץ.רק דיברנו ודואר ישראל שלחו לי משלוח לקצה השני של העיר
לפעמים אם מתקשרים מיד חזרה- אפשר לשמוע שוב את המספריםהבעיה בציטה זה:
הם מתקשרים כל פעם ממספר אחר.
(יש לי טלפון כשר)
ואז שומעים את ההודעה עם הAE
ובאיזה נקודת מסירה זה נמצא
הבעיה שבדרך כלל אני לא עומדת עם עט בידיים
ואי אפשר להתקשר למספר הזה שוב כדי לשמוע את הקוד.
גם אי אפשר לבדוק את זה באתר.
וכשאני מגיעה לנקודת מסירה לא רוצים למסור לי לפי שם או טלפון
וכך יוצא שעד היום לא קיבלתי כמה חבילות חשובות
ששילמתי עליהם טבין ותקילין
עד היום כואב לי הלב על הכסף שהלך לפח
ועל המוצרים שלא קיבלתי
יש נקודת מסירה מזוויעה איפה שאני אוספת את החבילות
מבחינת האטימות שלהם איך שהם לא רוצים לעזור.
דווקא בדואר ישראל הכל עובד מצוין!!! ואני מרוצה
חוץ מהתורים...
תודה על המידע, לא ראיתי מייל כזה, אבל זה מוזר שיש מספר מדף בצ'יטה אחרי שהם אמרו שלא...יש בצ'יטה מספר מדף!!!
צפה בקובץ המצורף 1837750
ולא לטעות - המייל לא הגיע מצ'יטה - מהם לא קיבלתי כלווום!! אבל אחרי שעברו מס' ימים התקשרתי לחנות [בישראל] ושם בדקו לי ושלוח לי את המייל המצורף.
כתבתי שאת המייל הזה לא קיבלתי מצ'יטה אלא מהחנות המוכרת שלי כאן בארץ - שכנראה יש להם תודעת שירות יותר טובה... והם בדקו לי [כנראה באחד האופציות שהעלו כאן] ושלחו לי באופן פרטי [מודגש בצהוב שזה מהחנות].לא ראיתי מייל כזה, אבל זה מוזר שיש מספר מדף בצ'יטה אחרי שהם אמרו שלא...
זהו בדיוק... התפלאתי למה בשירות לקוחות לא מסונכרנים עם הסניפים ולא יודעים מה הולך שם....כתבתי שאת המייל הזה לא קיבלתי מצ'יטה אלא מהחנות המוכרת שלי כאן בארץ - שכנראה יש להם תודעת שירות יותר טובה... והם בדקו לי [כנראה באחד האופציות שהעלו כאן] ושלחו לי באופן פרטי [מודגש בצהוב שזה מהחנות].
ולמה זה מוזר אחרי כל התלונות שיש כאן על תשובות מתחמקות מצ'יטה ואי נתינת שירות מוכחת????
אין לי הקלטת שיחות...לפעמים אם מתקשרים מיד חזרה- אפשר לשמוע שוב את המספרים
ותמיד אפשר אם יש הקלטה בטלפון להפעיל את ההקלטה בתחילת השיחה ואח"כ להקשיב שוב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //