עזרה ציטוטים מסוף שנות התשעים איך מוצאים ברשת

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום
בעקבות ויכוח עם חבר על פוליטיקאי (משה ליאון )שמחזר אחרי הציבור החרדי שלמיטב זכרוני כשהיה מנכ"ל משרד ראש הממשלה היה מהראשונים שהשמיץ את הציבור החרדים על שאינם עובדים ובגלל שעברו הרבה שנים אני לא מצליח למצוא את החומר אודה לעזרתכם כיצד ניתן למצוא חומר מאותם שנים
אני מחפש מידע לחיפוש ולא גלישה לנושאים פוליטים תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום
בעקבות ויכוח עם חבר על פוליטיקאי (משה ליאון )שמחזר אחרי הציבור החרדי שלמיטב זכרוני כשהיה מנכ"ל משרד ראש הממשלה היה מהראשונים שהשמיץ את הציבור החרדים על שאינם עובדים ובגלל שעברו הרבה שנים אני לא מצליח למצוא את החומר אודה לעזרתכם כיצד ניתן למצוא חומר מאותם שנים
אני מחפש מידע לחיפוש ולא גלישה לנושאים פוליטים תודה מראש

אם אלו ראיונות בתקשורת ויש לכם תאריכים מדוייקים.
גשו עמם לרשות השידור, יש להם את החומרים משנים אלו.

• הוסף לסימניות
אם אלו ראיונות בתקשורת ויש לכם תאריכים מדוייקים.
גשו עמם לרשות השידור, יש להם את החומרים משנים אלו.
אני זוכר את הדיבורים שכמדומני צוטטו בעיתונים החרדים אבל אינני יודע תאריכים היום שואלים את גוגול הדור והוא פוסק מידית

• הוסף לסימניות
http://www.jdn.co.il/news/israel/271207
תדהמה וזעזוע בירושלים: הארץ חשף אמש (ב') כי משה ליאון, המועמד הטוען לתמיכת החרדים, מסית ותוקף את החרדים ברוסית ואף מפרסם עצמו בחנויות למכירת דבר אחר בעיר

• הוסף לסימניות
http://www.jdn.co.il/news/israel/271207
תדהמה וזעזוע בירושלים: הארץ חשף אמש (ב') כי משה ליאון, המועמד הטוען לתמיכת החרדים, מסית ותוקף את החרדים ברוסית ואף מפרסם עצמו בחנויות למכירת דבר אחר בעיר
את זה מצאתי, אני מחפש כאמור דברים שאמר כששימש כמנכ"ל משרד ראש הממשלה אצל נתניהו בגנות החרדים שאינם עובדים בסוף שנות התשעים

• הוסף לסימניות
ב'יפעת' אין את כל ההיסטוריה המודפסת? ייתכן שב'ספרייה הלאומית'... צריך לדעת לחפש...

אני זוכר שבמהלך הקדנציה האחרונה באיזשהי הצבעה בנוגע לשבת (אינני זוכר במדויק במה מדובר) היה ליאון חבר המועצה היחיד שהצביע נגד השבת. אך לא ידוע לי מעבר לכך ולהנ"ל.

• הוסף לסימניות
זה שלא מצאת זה לא אומר שזה לא קיים.

• הוסף לסימניות
אתה לא שינת את דעתך מלפני 20 שנה?

• הוסף לסימניות
אם אתה זוכר את התקופה בה היה מנכ"ל, נסה את חיפוש מתקדם של גוגל ושם תתחום תאריכים, שם, ומשפט או מילה שיסגיר את התוכן-כמו-חרדים וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה