- הוסף לסימניות
תגידו? האתר הזה http://www.fordesigner.com/maps_list/list3-16.htm
חינמי לגמרי? או בתשלום כלשהו?
נכתב ע"י bshemesh;675793:תגידו? האתר הזה http://www.fordesigner.com/maps_list/list3-16.htm
הם כותבים שצריך לבדוק אחד אחד. ומה שאפשר להוריד קבצים מאתר שלהם לא אומר שהם לא מוגנים ע'י זכויות יוצרים.נכתב ע"י bshemesh;675949:תכלס' - מישהו יודע פרטים?
נכתב ע"י alizae;675966:הם כותבים שצריך לבדוק אחד אחד. ומה שאפשר להוריד קבצים מאתר שלהם לא אומר שהם לא מוגנים ע'י זכויות יוצרים.
נכתב ע"י bshemesh;676082:ואיך בודקים אחד אחד?
יש שם תמונות שכתוב עליהם כתובת של אתר וכו' - אז אני מבין.
אבל השאר איך יודעים? מחפשים בכל הרשת אם יש על זה זכויות יוצרים?? בטוח שלא!
רק איך?
נכתב ע"י אורה;676221:איך הם יודעים מי קנה?
אני השתמשתי פעם לתמונה על כריכה בתמונה מאתר שאטרסטוק. היות שהוא סגור לי בנתיב ביקשתי מחברה שתקנה לי אותו. שילמתי לה את המחיר המלא ורכשתי אותו כחוק. אם הם יראו את התמונה על הכריכה איך יש להם דרך לבדוק אם קניתי אותה או גנבתי, האם הם פונים לכל מי שמפרסם תמונה שלהם בבקשת הוכחה? ואיזו הוכחה הם דורשים, לא ביקשתי מחברתי את הקבלה, אני צריכה לדאוג שתהיה לי?
נכתב ע"י bshemesh;676082:ואיך בודקים אחד אחד?
יש שם תמונות שכתוב עליהם כתובת של אתר וכו' - אז אני מבין.
אבל השאר איך יודעים? מחפשים בכל הרשת אם יש על זה זכויות יוצרים?? בטוח שלא!
רק איך?
נכתב ע"י אורה;676228:גם אם היא קנתה את זה בשבילי? היא לא הייתה צריכה את התמונה רק קנתה עבורי כי אין לי גישה לאתר. אבל איך הם יכולים לדעת מי קנה? ואם ישבתי על המחשב שלה וקניתי בעצמי כי אין לי מחשב? או שאני עובדת אצלה?
נכתב ע"י אפכא מסתברא;676355:סליחה, זה דבר מוזר מאין כמוהו! אם מישהו לא יכול לקנות בעצמו מאיזו סיבה שלא תהיה (הוא לא מבין את השפה/אין לו כרטיס אשראי/יש לו חשבון מוגבל/הוא 'מנותב'/אחר) אסור לו לקנות על ידי שליח?? הרי לא היה כאן 'סחר' - הבן אדם קיבל מחברו בדיוק אותו סכום שהוא הוציא בשבילו. מה זה, סדום??
נכתב ע"י yaeli;676188:למה לא?
אם בוחרים בשימוש בתמונה לא קנויה, ומודעים היטב לסכנות שיש בדבר, בהחלט רצוי לחפש בכל הרשת אם יש זכויות יוצרים.
היום בגוגל יש כלי נוח מאד של חיפוש על ידי תמונה. החיפוש מיד מעלה את כל המקומות ברשת שבהם מופיעה התמונה המסויימת, וכך אפשר לדעת אם באחד מהם יש איזכור על זכויות כלשהן.
עדיף לשרוף עוד שעת עבודה על בדיקה מאשר סכום עתק של כסף על הוצאות תביעה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים