נכתב ע"י ronitg;1769506:אם כבר מדברים,
אז הנה אחת המורות של כיתה ה'
צפה בקובץ המצורף 254745
אפילו היום כשאני מסתכלת על זה, זה דומה לה
נכתב ע"י אבימי;1769435:קודם כל אתם חייבים להודות שיש מורים ויש מורים.
יש מורים שבקטע - כמו ההוא שכשציירתי אותו אז הוא כל כך התלהב שהוא הביא תמונה של הבן שלו שאני יצייר (וכמובן, שיצא לי מפלץ מרוב התרגשות, והוא כזה, הה, נחמד, קצת דומה.)
ויש שלא בקטע. כמו ההוא שכשציירתי משהו הוא הכריח אותי לצייר את זה על הלוח כדי להשפיליני, ופתאום יצא ששיעור נביא שלם ציירתי פוקימון ענקי על הלוח.
בחיידר הייתי מארגן שילד פראייר יכתוב בשבילי עונש, בתמורה לשילוב דמותו בקומיקס אקשן. אוח היו ימים.
נכתב ע"י *לאה;1769543:בשיעורי תושב"ע, במקום ללמוד על "ביצה שנולדה ביום טוב" ציירתי את דונלד דאק
ואת כל המשפחה והחברים שלו.
בסוף השנה בתעודה לא היה לי ציון בתושב"ע, המקום של הציון פשוט נשאר ריק...
שאלתי את המורה, למה?
והתשובה שלה היתה: כי את מציירת מאוד יפה...
נכתב ע"י lme;1769552:גם לכם מצלצל מוכר: 'גם בבית שלך היית מצייר על השולחן'??
![]()
לא הפסדת הרבה...נכתב ע"י יפית כוכב;1769549:וואלה, לאה, לא היה אכפת לי להיות המורה שלך. ולו רק כדי לזכות לשזוף את היצירות שלך!
את בכלל ה- New Born של הפורוםנכתב ע"י יפית כוכב;1769549:אם כי בניחוש פרוע יתכן שעדיין לא נולדתי אז בכלל...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים