נכתב ע"י רותי ה;1769597:סליחה על הפלישה..
מה עושים עם ילד בן 12 שמצייר על כל מה שנקרא בדרכו ?
שזה אומר קירות שולחנות מבחן של אחותו עיתונים מכתבים ועוד ככל שהיד נטויה..
מה אני פשוט אמורה להניח לו לנפשו.. עטו..?!
הוא טוען שהוא לא שם לב שצייר בכלל זה פשוט בורח לו.
יש עצות?
יש לציין שהוא צייר אומן במיוחד![]()
נכתב ע"י רותי ה;1769597:סליחה על הפלישה..
מה עושים עם ילד בן 12 שמצייר על כל מה שנקרא בדרכו ?
שזה אומר קירות שולחנות מבחן של אחותו עיתונים מכתבים ועוד ככל שהיד נטויה..
מה אני פשוט אמורה להניח לו לנפשו.. עטו..?!
הוא טוען שהוא לא שם לב שצייר בכלל זה פשוט בורח לו.
יש עצות?
יש לציין שהוא צייר אומן במיוחד![]()
למשל ציור כזה משורבט על נייר של בחירותנכתב ע"י יפית כוכב;1769606:לא לעצור! זה מצוין!!!!!!!!!
הקשקושים האל יפתחו אותו כהוגן!
כל עוד זה נסבל- תסבלו אותו (ואת יצירותיו היפות, אני משערת) !!!
תעלי פה קצת דוגמאות שנבין יותר את עומק הבעיה...
נכתב ע"י רותי ה;1769609:למשל ציור כזה משורבט על נייר של בחירות
אני מוצאת תלוי על הדלת עם מגנט..
נכתב ע"י רותי ה;1769609:למשל ציור כזה משורבט על נייר של בחירות
אני מוצאת תלוי על הדלת עם מגנט..
נכתב ע"י אורי ש;1769616:באמת שאני לא רוצה המממ... קצת להפריע, אבל למה שיהיה מותר לצייר על שולחנות בי"ס?
(גם אני עשיתי את זה, אבל במחשבה אחורה...)
ואל דאגה, אני לא 'רבניק', דהיינו ניק שהחליט להכתיר עצמו לרבן של כל בני פרוג... (למרות השטריימל והפיאות. תתמקדו בחיוך המתוק!)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים