ציירים וציירות יקרים! - המלצותיכם יעזרו לי מאד!

• הוסף לסימניות
ב"ה, לרגל התגברות שעות העיסוק בציור ממוחשב, הגעתי סוף סוף למסקנה שצריך לשדרג את תנאי סביבת העבודה המחפירים שלי...

כרגע על הפרק - רכישת מסך מחשב. עד היום הייתי על מחשב נייד...
אני מחפשת מסך איכותי, גדול, כזה שיצמצם למינימום את אפקט ההפתעה כאשר קובץ מואר ויפה הופך למשהו אחר בתוצר המודפס:eek::eek::eek: :mad::mad::mad::

אשמח לשמוע מכם המלצות בעיקר על סמך ניסיון אישי, מה כדאי, ובעיקר - מה לא.

ושאלה נוספת:
מה המדיניות שלכם לגבי שמירת קבצים שיצרתם בעמל רב עבור לקוח - ספר, עיתון וכו'.
לאחר שנעשה בהם השימוש המבוקש?
שומרים הכל?- כל סוגי הקבצים ששימשו אתכם במהלך העבודה?(קבצי PSD,מנגה, JPEG, PDF) אני רואה שמצטבר חומר בכמויות, חלקו כבר ממש ישן, קבצי PSD גדולים, וכו'. מה הנסיון לימד אתכם?

תודה רבה מראש לכל אחד שיתרום מניסיונו וזמנו!
חודש טוב, ורק שמחה והצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
מסך - מאווווווווד תלוי כמה התקציב שלך. ישנם מסכים ב500 ש"ח וישנם ב15,000. ב1500 ש"ח כבר אפשר להגיע למשהו מקצועני מאוד.
דגם ספציפי- עדיף על סמך המלצות בפורומים של גרפיקאיים מקצועיים. מאוד תלוי במוצרים שנמצאים בשוק.
המלצתי- שלמי כמה גרושים לטכנאי מחשבים או לפריק בנושא כדי שיחפור לך קצת ויתן לך המלצות לדגמים ספציפיים.

ישנו מושג שנקרא "ענן". זהו שטח אכסון באינטרנט. ישנם שירותים כאלה בתשלום וישנם מעולים בחיני חינם. תוכלי להעלות גם עשרות טרה בייט של חומר בלי לטרוח ולסנן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אכן סביבות 1500 הגיוני מאד בעיני להשקיע וגם התרשמתי כך מהקצת חיפושי מידע שעשיתי. תודה !
אשמח לקבל עוד המלצות על מסכים ספציפיים שאתם עובדים איתם.

• הוסף לסימניות
לא מהתחום
אני עוסקת בצילום ועיצוב אלבומים וחשוב לי הדיוק בצבעים ובתאורה
ממליצה על מסך של DGLL מרוצה ממנו מאוד הוא גדול ומדוייק בצבעים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני עם dell מרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
ממליצה על מסך DELL. לא יודעת איך נקרא הדגם בדיוק. כשאני קניתי אותו אמרתי להם "אני רוצה את הדגם שיש לו כניסות USB במסך ואפשר לסובב את המסך ב-90 מעלות..." אז היה רק דגם אחד כזה בחברה.
יכול להיות שהיום יש נוספים.......
אנ מרוצה ממנו מאד!!! קניתי ברשת אייבורי מחשבים ועלה לי פחות מ-1000 ש"ח!!!
(כשבחנויות בבני ברק אמרו לי "אם את רוצה מסך של DELL זה מתחיל מ-1500... וצריך להביא לך במיוחד...)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1532539:
ממליצה על מסך DELL. לא יודעת איך נקרא הדגם בדיוק. כשאני קניתי אותו אמרתי להם "אני רוצה את הדגם שיש לו כניסות USB במסך ואפשר לסובב את המסך ב-90 מעלות..." אז היה רק דגם אחד כזה בחברה.
יכול להיות שהיום יש נוספים.......
אנ מרוצה ממנו מאד!!! קניתי ברשת אייבורי מחשבים ועלה לי פחות מ-1000 ש"ח!!!
(כשבחנויות בבני ברק אמרו לי "אם את רוצה מסך של DELL זה מתחיל מ-1500... וצריך להביא לך במיוחד...)

בהצלחה!

היה לי בדיוק אותו מסך, חוץ מבעיית רוויה קלה - הוא היה נהדר!

• הוסף לסימניות
אני עובדת על מסך DELL ומרוצה מאוד!

• הוסף לסימניות
היום כולם ממליצים על DELL ולא סתם.
המסכים שלהם מעולים.
המסכים עם כניסות USB בצדדים באמת נוחים מאד, אך יש בזה 2 סוגים. הישן יותר - יותר נח!
אם תצליח להשיג את הישן, אשריך! אני לא הצלחתי.

• הוסף לסימניות
המון תודות לכולכם, הבנתי את הכיוון...

שפע הצלחות, וחודש טוב ושמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה