ציירים/ות שמעמדים בעצמם, או שלא

• הוסף לסימניות
איך אתם מסתדרים עם תכנון גודל הבועות?
בהנחה ראשונית שאני אוהבת בועות מצוירות ידנית ולא מוכנות באינדיזיין וכד'.
שיטת העבודה הגמלונית שלי עד כה היא -
ציור בלי הבועות, העברת הציור לאינדיזיין ומיקום הטקסטים,
ייצוא לג'ייפג/PDF והעברה למנגה בשקיפות מעל לשכבות הרגילות ואז שרטוט הבלונים סביב הטקסט.
כמה פרימיטיבי זה נשמע מ-1 עד 10?...
אשמח לדעת איך אתם עושים את זה מהר יותר.
יש לי ספר שלם לעמד כרגע.... ורק המחשבה!!!...
תודה!

• הוסף לסימניות
שאלה טובה

• הוסף לסימניות
למה פשוט לא ליצור בלונים וטקסט במנגה כרגיל.
הרי זו תוכנה שמיועדת במיוחד לדברים האלה.
מקסימום אם לא נוח יש אפשרות ליצא את הקובץ לפוטושופ, ואז נוצר קובץ בפוטושופ עם כל השכבות ואפשר לעבוד על זה שם, אבל נראה לי זה יהיה דף דף אז לדעתי יותר נוח לעבוד על זה במנגה וזהו.

• הוסף לסימניות
אני עושה במנגה בשכבה נפרדת. קליל, קצר וכיף.

• הוסף לסימניות
נשמע וואחד פרוייקט כל השלבים שלך..
אני שלב אחד לפני האינקינג, מכניס את כל הטקסט שצריך, מקיף את זה בבועה ונגמר הסיפור..
לא הבנתי מה הסתבכת..

• הוסף לסימניות
אבל איפה אתם מכניסים את הטקסט? במנגה?! זה הפוך!

• הוסף לסימניות
קודם כל,
אם את רק רוצה את הגודל הנכון של הבלונים, מה זה משנה שזה הפוך?
חוצמיזה, כמו שהזכרתי באשכול אחר, למשתמשי ווינדוס תוכנה שנקראת LANGOVER והיא מאפשרת להפוך טקסטים שלמים בלחיצת כפתור אחת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1152744:
קודם כל,
אם את רק רוצה את הגודל הנכון של הבלונים, מה זה משנה שזה הפוך?
חוצמיזה, כמו שהזכרתי באשכול אחר, למשתמשי ווינדוס תוכנה שנקראת LANGOVER והיא מאפשרת להפוך טקסטים שלמים בלחיצת כפתור אחת..

אני לא מאמינה שלא חשבתי על זה לבד.............
בושות. :)
תודה רבה מאד!!!

• הוסף לסימניות
אני מבצעת את שני המשימות: עימוד + איור, בדרך הזו:
מאיירת סקיצה בסיסית מאד,
מעמת טקסטים באיננדזיין ע"פ גודל ופונט, ומייבאת צילום מסך פשוט לתוך המנגה.
שם אני חותכת את השכבה ומתעללת בה כאוות נפשי, ונהנית להשתמש בבועות של מנגה או בבועות שאני מציירת לבד.
תוצאה 1:1, ממש כיף!
העימוד הסופי כמובן באינדזיין. פוטושופ זה לא הדרך!!!

• הוסף לסימניות
למה להסתבך? אני עושה הכול בפוטושופ! אומנם הכלי כתיבה שמה לא מהמענגים, אבל עדיין יותר נוח מאשר לרוץ באלף תוכנות....
אנו כותב את הטקסט, אם צריך גם הופך אתו לשכבה רגילה כמו סתם תמונה ומצייר ידנית את הבועה בהתאם לגודל, ותמיד אפשר לשחק עם הטקסט ובועה לכדי התאמה אולטמטיבית...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לשירי על השאלה,
אבל אני עכשיו עובדת על קומיקס ולא אני מכניסה את הטקסטים..
המגיהה לא הסכימה לעבוד בצורה ששירי הציעה.. (ביקשה תשלום נוסף)
אז איך אני אמורה למדוד את גודל הבלונים??..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה