- הוסף לסימניות
האם יש איזו נוסחה מסוימת של חלוקת ההשקעה/הרווחים בין סופר למאייר?
תעזרו לי מאד בתשובותיכם. אפשר גם באישי.
תודה
תעזרו לי מאד בתשובותיכם. אפשר גם באישי.
תודה
נכתב ע"י שעילה;1135933:תלוי.... איזה רמה הקומיקס ומה הצפי של המכירות.... אם זה קומיקס ממש מטורף שצפוי ללכת בכמות גדולה של מעל 3000 חתיכות שווה לדעתי ללכת על שותפות - בתנאי שהבן אדם אמין ואת יודעת שלא ינסה לעבוד עליך.
אם זה קומיקס יותר פשוט זה נע בין 150 ל450 שח לעמוד - תלוי ברמה ובוותק של הצייר/ת
נכתב ע"י אסתר;1135961:זה נשמע לי הזוי. נניח שיש בספר 100 עמודים ואנחנו הולכים על הרמה הכי נמוכה, זה יוצא 15000 לצייר ועוד לפני שהספר הודפס!
נכתב ע"י אסתר;1135969:לכן מלכתחילה העדפתי לא להיכנס להגדרות של רמה, אלא יותר להבין איך אפשר לחלק את זה באחוזים.
כי זה באמת מאד תלוי על איזה סגנון של ספר קומיקס הולכים. לא דומה ספר מסדרת הסיפור המצויר שלי לספר אלי וגולד על נייר כרומו בצבע.
אין דרך להציג נוסחה הגיונית?
ואין מו"לים שמוכנים לממן?נכתב ע"י pr;1135975:אני חושבת שהצעתי לך נוסחה הגיונית למעלה, באחוזים...
רק קחי בחשבון שבזמן ההשקעה שלך בציור תצטרכי איזה מימון,
כי כשמתחלקים באחוזים בד"כ אין מי שישלם לך גם תוך כדי.
הרבה הרבה הצלחה!
נכתב ע"י אסתר;1135979:ואין מו"לים שמוכנים לממן?
![]()
נכתב ע"י ח.רוזנברג;1135982:תרגיל פשוט:
נניח וכל עמוד לוקח לו 8 שעות (הדרכת הסופר, רצונותיו וכו' +ציור+צביעה+התכתבויות על תיקונים+תיקונים עצמם - המינימום שיש בכל עבודה!).
100X8=800 סה"כ 800 שעות
1500/800=... פחות מ20 ש"ח... וזה אומנות...
תרגיל נוסף: זה הרי לוקח 100 ימי עבודה... סה"כ 4 חודשים.
15000/4= פחות מ 4000 לחודש...
וזה על קצה המזלג...
סליחה אם התקפתי- פשוט צריך לא להבהל מסכום כולל ולחשוב יותר על ההסתכלות של צייר.
נכתב ע"י נוי;1136001:נראה לי שעדיף שהסופר יהיה גם הצייר או ליהפך. לא משנה.
כדי לחסוך את הקטע הנבואי הזה - להבין מה רצה המשורר (סליחה, הסופר)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים