שאלה צייר/ ציירת במחירים נמוכים

• הוסף לסימניות
1684665581527.png

• הוסף לסימניות
יש לי ילד שמצייר ברמה גבוהה. אם זה אקטואלי הוא יכול לעשות את זה בשמחה.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע ואין לי אפשרות לפרטי... אם תשאירי את דרך התקשורת היחידה בפרטי פה בפרוג- תפסידי המון פניות של כל מי שלא יכול.

• הוסף לסימניות
בלי לצחוק. ילד שנולד עם חוש לפרספקטיבה, הקצרה, תלת מימדיות, מבנים, חיות ואנשים,
מצייר לוגואים מהזכרון וכן יכול להיות במקום מסוים ולצייר אותו אדרכלית, ומכל מיני זויות. הזוי.
הוא מצייר את הרבסים וכל מיני ארועים בכיתה...

• הוסף לסימניות
בלי לצחוק. ילד שנולד עם חוש לפרספקטיבה, הקצרה, תלת מימדיות, מבנים, חיות ואנשים,
מצייר לוגואים מהזכרון וכן יכול להיות במקום מסוים ולצייר אותו אדרכלית, ומכל מיני זויות. הזוי.
הוא מצייר את הרבסים וכל מיני ארועים בכיתה...
עכשיו אני באמת סקרן, תעלי לנו פה משהו בשביל הספורט,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא שואל מה לצייר. תאתגרו אותו
רב'ה מהחיידר נותן עונש....

(לא את הרב'ה שלו כמובן.... אנונימי...
שהבן שלך לא יקבל עונש.... לפעמים גם רבה'ס נכנסים לפרוג!)

עוקבת

• הוסף לסימניות
נאתגר אותו ביצירתיות..
בית שמעוצב כמו קומקום.
עם כל הפרטים, חלונות, ארובה, חבל כביסה, מרפסת וכו'..

• הוסף לסימניות
אחד אחד... הוא מפסוט לגמרי מהאתגרים

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהתעניין
המפרסם מצא ציירת מתחילה שסיימה את הלימודים ושמחה על הצ'אנס
(אגב, שמתי את המייל של המפרסם ומחקו אותו, כנראה מההנהלה...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו,
מרתק!
לא שמענו באיזה אזור גיל הוא...
ילד בן 12 נראה בן 9..
יש לי ציור מטורף של פישל האגדי שצייר רק מלהסתכל (לא 1:1 לא קוביות לא נייר פרגמנט..)
חיפשתי מה הוא עשה היום הוא ייצר לוגואים שונים ומשונים ברעיון של מה שראה בכח הפרסום.. (אחלה השראה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה