צילום אביזרים/ תכשיטים

• פותח הנושא ayal
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,
אני מכינה תכשיטים ואביזרים לילדות, אני רוצה לעשות צילומים שלהם.
הכוונה לא לצילומים של התכשיטים בלבד, אלא של ילדה לובשת אותם, עם אוירה בתמונה, אולי צילום בחוץ, אולי סטודיו.
אני צריכה בסוף בערך 15-30 צילומים.
השאלה היא מה סדר הגודל של המחירים, אני לא רוצה לנצל ח"ו, אבל אין לי הרבה תקציב, זה עסק בחיתוליו.
אפשרי מבחינתי גם סטודנטית לצילום, העיקר שהתמונות יהיו יפות :)
אפשר לשלוח הצעות מחיר לאישי או למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בטוח חסרים פרטים, אז אשמח אם תאירו את עיני בתגובות מה עוד צריך לדעת כדי לתמחר.
תודה!
גתית.
אה, שכחתי, באיזור בית אל /ירושלים.

• הוסף לסימניות
דעתי האישית
שווה להשקיע בצילומים מקצועיים
במיוחד אם את רוצה למכור אוןליין

• הוסף לסימניות
את בונה עסק? תבני אותו!
התמונות הם חלק מהמיתוג,כדאי לך להשקיע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayal;946969:
אפשרי מבחינתי גם סטודנטית לצילום, העיקר שהתמונות יהיו יפות :)

התכשיטים הם של סטודנטית?

• הוסף לסימניות
רוזמרין - אהבתי :)
ולגבי ההצעה שלי : אם את בטוחה שהתכשיטים מספיק יפים,
פני למישהי שמרימה כבר הפקה כל שהיא - ותציעי לה לתת את האקססוריז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;947666:
רוזמרין - אהבתי :)
ולגבי ההצעה שלי : אם את בטוחה שהתכשיטים מספיק יפים,
פני למישהי שמרימה כבר הפקה כל שהיא - ותציעי לה לתת את האקססוריז.
מילכי, זה רעיון מעולה. (במיוחד למי שיש לה פייסבוק והיא בקשרים עסקיים עם בעלי עסקים אחרים, כמו מאפרות וצלמות וכו'.)
מעצבת פרחים שאני מכירה רצתה לצלם שמלת פרחים מדהימה שהיא יצרה, ובמקום לעשות הפקה בתשלום ועם המון כאב ראש (היא רצתה אותה רצינית, כולל דוגמנית ואיפור וכו') היא פשוט הצטרפה להפקת-שיתוף-פעולה שמאפרת חברה שלה אירגנה. התמונות יצאו מדהימות וההפקה נראית מקצועית לאללה. מאחר ובמילא כל בעלי העסקים משתמשים בתמונות למטרת רווח - לא הפריע להם שגם מעצבת הפרחים הצטרפה והרוויחה תמונות למטרה מסחרית.

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שלקראת פסח יהיו הרבה הפקות כאלו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;947678:
מילכי, זה רעיון מעולה. (במיוחד למי שיש לה פייסבוק והיא בקשרים עסקיים עם בעלי עסקים אחרים, כמו מאפרות וצלמות וכו'.)
מעצבת פרחים שאני מכירה רצתה לצלם שמלת פרחים מדהימה שהיא יצרה, ובמקום לעשות הפקה בתשלום ועם המון כאב ראש (היא רצתה אותה רצינית, כולל דוגמנית ואיפור וכו') היא פשוט הצטרפה להפקת-שיתוף-פעולה שמאפרת חברה שלה אירגנה. התמונות יצאו מדהימות וההפקה נראית מקצועית לאללה. מאחר ובמילא כל בעלי העסקים משתמשים בתמונות למטרת רווח - לא הפריע להם שגם מעצבת הפרחים הצטרפה והרוויחה תמונות למטרה מסחרית.
מגזין שטייליש עושה הפקות עם ילדים ומשתמשים במוצרים ומפרסמים אותם (עם באמת יש לך סטוק ואפשרות למכירה כמותית) שווה לך לברר על זה. כמובן זה עולה כסף אבל זה גם פירסום
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני רואה שלא הסברתי את עצמי עד הסוף, סליחה.
התכשיטים הם לא למכירה,
אני צריכה את הצילומים של התכשיטים/ האביזרים בשביל ספר דיגיטלי שמלמד איך להכין אותם מפימו.
את הצילומים של היצירה 'צעד צעד' עשיתי בעצמי,
מה שאני צריכה זה תמונות של השראה ליצירה שרואים בהם ילדות עם התכשיטים/ האביזרים, תמונות שיעשו לאנשים חשק ליצור. אצטרך להשתמש בתמונות גם לתמונת ה'כריכה' של הספר.
בגלל שזה ספר דיגיטלי (נשאר רק קובץ), אני לא צריכה פיתוח, אני צריכה את הקבצים עם אישור להשתמש בהם לספר הדיגיטלי, בפנים או ב'כריכה' (זה לא באמת כריכה כי זה לא ספר פיזי).
מתמחרים את הצילום אחרת?
תודה רבה לכל מי ששלח הצעת מחיר, אם הפרטים משנים את המחיר, אשמח אם תשלחו שוב, סליחה.

מצורפת תמונה מהספר להדגים במה מדובר (אתם רשאים לגחך בשקט על איכות הצילום...:p), זה לא הצילומים שאני צריכה כמו שכתבתי למעלה, רק לדוגמא.

קבצים מצורפים

• דוגמא.jpg
    KB 190 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayal;948398:
אני רואה שלא הסברתי את עצמי עד הסוף, סליחה.
התכשיטים הם לא למכירה,
אני צריכה את הצילומים של התכשיטים/ האביזרים בשביל ספר דיגיטלי שמלמד איך להכין אותם מפימו.
את הצילומים של היצירה 'צעד צעד' עשיתי בעצמי,
מה שאני צריכה זה תמונות של השראה ליצירה שרואים בהם ילדות עם התכשיטים/ האביזרים, תמונות שיעשו לאנשים חשק ליצור. אצטרך להשתמש בתמונות גם לתמונת ה'כריכה' של הספר.
בגלל שזה ספר דיגיטלי (נשאר רק קובץ), אני לא צריכה פיתוח, אני צריכה את הקבצים עם אישור להשתמש בהם לספר הדיגיטלי, בפנים או ב'כריכה' (זה לא באמת כריכה כי זה לא ספר פיזי).
מתמחרים את הצילום אחרת?
תודה רבה לכל מי ששלח הצעת מחיר, אם הפרטים משנים את המחיר, אשמח אם תשלחו שוב, סליחה.

מצורפת תמונה מהספר להדגים במה מדובר (אתם רשאים לגחך בשקט על איכות הצילום...:p), זה לא הצילומים שאני צריכה כמו שכתבתי למעלה, רק לדוגמא.

אדיר. בא לי לאכול את זה.

• הוסף לסימניות
חשבתי על כיוון אחר והתמונות שהצגת הסבירו לי שטעיתי אבל זה ממש מתוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה