כללי צילום אווירי של בני ברק- יש למישהו?

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונת צילום אווירי של עירנו הקודש בני ברק- יש למישהו?
או רעיון איך אני יכולה להשיג כזו תמונה.

• הוסף לסימניות
הנה תמונה שהורדתי מ-GOOGLE MAPS

איזור רבי עקיבא

קבצים מצורפים

• CBH CRE.jpg
    KB 158.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תודה ספיר כנראה לא הסברתי את עצמי טוב אני צריכה תצלום שרואים בו את העיר לא ממש מלמעלה אלא 2/3 מהתמונה בניינים ובשליש העליון שמיים. אולי זה נקרא פנורמה של העיר? אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
זה יועיל?

Dan (Tel Aviv area), Israel, 2003. View of Tel Aviv, Ramat Gan, Bney Brak and Giv'atayim
צפה בקובץ המצורף 3158
Uploaded from the English Wikipedia where it is stated as: Public domain, may be used without permission from me. This image has been released into the public domain by the copyright holder

קבצים מצורפים

• Bnei Brak.jpg
    KB 166.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תודה ממש!
גם שהאיכות לא משהו זה עוזר לי מאד כי אני צריכה את זה בתור שקיפות בהירה ברקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קארעל8;53291:
Dan (Tel Aviv area), Israel, 2003. View of Tel Aviv, Ramat Gan, Bney Brak and Giv'atayim
צפה בקובץ המצורף 3158
Uploaded from the English Wikipedia where it is stated as: Public domain, may be used without permission from me. This image has been released into the public domain by the copyright holder
בס"ד
אפשר להוריד את התמונה? נראה משהו מיוחד!

• הוסף לסימניות
כדי שלא יצטרכו לשאול שאלות כאלו, בפירוש העתקתי את זה:

אך היות וכנראה אין כ"א מבין, אנסה לתרגם:
הועלה מה"ענגליש וויקיפעדיע" איפה שכתוב: רשות הרבים, ויכולים להשתמש בו בלי רשותי. תמונה זו נשתחררה לרשות הרבים ע"י מחזיק הקאפירייט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה