צילום ארועים

• הוסף לסימניות
לא חלמתי שזה יקרה...
אבל התנסיתי בקטנה בצילום בר מצווה -והתאהבתי
מעוניינת להתלוות לצלם תותח למספר פעמים לצילומי חתונה על מנת לרכוש נסיון
אבל כולל הסטודיו של הכלה וכו' ,לא לצלם רק ריקודים.
אם יש כאן מישהו מנוסה שמעוניין בתשלום סימלי שישלח לי מייל ואני אשלח לו דוגמאות של זוגות שצילמתי

• הוסף לסימניות
צילום אירועים זה ההיפך הגמור ממה שהתרגלת בסטודיו
גם בחלק של הסטודיו באירוע - זה שונה לגמרי

הסטודיו מתמקם בכל פעם במקום אחר, התאורה לא מתנהגת בהכרח כפי שהתרגלת (גם אם טכנית היא בנויה באופן זהה לחלוטין) וצריך להבין לעומק את מערך התאורה ומכאן - את הדרך לשנות ולהתאים את הסטודיו לתוצאה המבוקשת.

העבודה היא תחת לחץ שעלול לחרב את כל התיכנונים היפים שתיכננת לצלם..

תכלס, למה את רוצה להצטרף לשלב הסטודיו? צלמת באירועים - השוק שלה זה צילומי ריקודים ושולחנות (ואל תזלזלי בזה, בודדות הצלמות שיודעות לעשות את זה כמו שצריך, תוך הבנה אמיתית) המקרים הבודדים של כלה שמעוניינת בצלמת לסטודיו לא יכולים להחזיק קריירה.

• הוסף לסימניות
תסלחו לי חברה' אבל לא ביקשתי עצות.. בלי לזלזל אני בטוחה שהעצות שלכם חשובות. אבל לאשכול נפרד שידון בכל העסק הזה

מי שמעוניין שישלח לי מייל

• הוסף לסימניות
מעניין, יעל,
כי אני דווקא ההיפך ממך-
מראש הבטחתי לעצמי שבלי נדר- לא אצלם אירועים (לא יודעת למה- לא בא לי..)
והשבוע התנסיתי באירוע קטן- והחלטתי סופית שבל"נ- אני לא עושה את זה שוב.. (ולא שהיה קשה או משהו..)

וד"א, משפ' אחת רוצה שאבוא לצלם להם בחתונה את צד הנשים- ומוכנים לשלם לי על זה המון, מעבר לנורמה (אני מכירה אותם..), אמרתי להם שאחשוב, כי אני לא רוצה לצלם אירועים, במיוחד שאין לי ניסיון בזה וכו.. ולמרות זאת הם רוצים, עכשיו החלטתי- שאין מצב שאני עושה את זה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1765468:
תסלחו לי חברה' אבל לא ביקשתי עצות.. בלי לזלזל אני בטוחה שהעצות שלכם חשובות. אבל לאשכול נפרד שידון בכל העסק הזה

מי שמעוניין שישלח לי מייל
חבל.
כי אמרו כאן דברים של טעם.
אבל אם את רוצה ללמוד בדרך הקשה זה לגיטימי לגמרי.

• הוסף לסימניות
בדיוק ככה

במיוחד שאת הדברים האלה אני לא נוהגת לדון בפורום כזה.
יש למי מכאן מושג כמה ועם מי דנתי על זה קדם?

יש גבול דק בין לדחוף את האף לבין דיון פתוח

• הוסף לסימניות
כל הכבוד ליעל.
הלוואי והיתה לי את הנחישות שלך לצעוד עם מה שאת מוצאת לנכון לעשות, ובלי להתייחס לתגובות הסביבה.
אפילו חצי מאותה נחישות היתה עוזרת לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1766115:
בדיוק ככה

במיוחד שאת הדברים האלה אני לא נוהגת לדון בפורום כזה.
יש למי מכאן מושג כמה ועם מי דנתי על זה קדם?

יש גבול דק בין לדחוף את האף לבין דיון פתוח
ברגע שמעלים הודעה לפורום ציבורי, התרגום של זה הוא "דיון פתוח"
גם אם לך לא תהיה תועלת מהעניין, לציבור תהיה תועלת.
(זה נוגע גם להודעה הנוכחית)

• הוסף לסימניות
סבבה שאת לא רוצה לקבל עיצות,
אבל למה הזלזול???
מישהו טרח לכתוב לך תגובה די ארוכה כי הוא חשב שהיא תועיל לך אז גם אם לא בא לך להקשיב לו, למען הנימוס המינימלי תגידי תודה ותמשיכי הלאה.

(אני מ8 בערב אתמול מתאפקת לא להגיב כאן... נשברתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה