דרוש מידע צילום בחוץ של ציור

• פותח הנושא tora
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי כמה ציורים על קנבס בשמן ואקריליק שאני מעוניין לצלם בחוץ באור יום
דא עקא שאני לא מעוניין לקדוח ולעשות חור בקיר הבניין

האם ישנה דרך מומלצת מיסיון שבה אני יכול לתלות על קירות הבניין החיצוני (קיר אחד אבן ירושלמית וקיר שני קיר רגיל)
ציור, לצלם אותו לשים ציור אחר ולצלם אותו ולא להשאיר עקבות

• הוסף לסימניות
לתלות עם חוט דייג שקוף
או לצלם את הציור בנפרד. ואת הקיר בנפרד. ולשתול בפוטושופ
(חשוב לצלם את הציור על רקע אחיד שיהיה קל בעריכה להפריד)

• הוסף לסימניות
למה לא על כן ציור? מוסיף עיצוב ויופי
ואפשר לקנות בטמבור מתלים עם דבק חזק שלא משאיר סימנים, (מיועד להדבקה על קרמיקה, מתאים אולי לקיר החלק)

• הוסף לסימניות
@סטודיו שלום איך אפשר לתלות על חוט דיג, כלומר אני צריך לקשור אותו לאיזה מקום, ולעשות חורים בקנבס לא?

@המתחסד בכן ציור זה יעמוד לגמרי ישר? כי הם זה עם תפסנים רואים אותם בתמונה

• הוסף לסימניות
@סטודיו שלום איך אפשר לתלות על חוט דיג, כלומר אני צריך לקשור אותו לאיזה מקום, ולעשות חורים בקנבס לא?
נכון וזה פחות מומלץ
כן ציור זה מאוד יפה ועומד קצת נטוי צרפתי תמונה

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2025-01-15 at 19.20.55.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-15 at 19.20.55.jpeg
    KB 806.4 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה