צילום בים בזריחה

• הוסף לסימניות
יצא לכם אולי לצלם בים בזריחה? איזה חוף ים מומלץ לצילומי משפחה/ילדים בשעות הזריחה? באיזה שעה מומלץ? האם מישהו יכול להעלות צילומים בסיגנון פה בדיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;2177915:
יצא לכם אולי לצלם בים בזריחה? איזה חוף ים מומלץ לצילומי משפחה/ילדים בשעות הזריחה? באיזה שעה מומלץ? האם מישהו יכול להעלות צילומים בסיגנון פה בדיון?

אני מצלמת הרבה בים באשדוד
אני מגיעה לים ברבע לשש
ומתחילה צילומים בשש!
זו שעה מהממת והתמונות יוצאות עם תאורה רכה ונעימה
תפתח את האשכול
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=277414

• הוסף לסימניות
רבע לשש?!?!?
יפה על ההשקמה! אבל זה באמת שווה לפי התמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפורה צילום;2177971:
רבע לשש?!?!?
יפה על ההשקמה! אבל זה באמת שווה לפי התמונות

יש הרבה שמוותרים בגלל השעה והטירחה שזה דורש.
אבל אני אומר מראש שאם לא יוצאים ברבע לשש אז אני לא יוצאת בכלל!
ואני עומדת על זה בתוקף -
כי התמונות יוצאות זוועה עם השמש השורפת.

• הוסף לסימניות
גמני לא לוקחת סיכון של אחרי 5:30
ב 6:15 כבר לא שייך לצלם, אלא א"כ יש עננים-לא כ"כ מצוי בקיץ

• הוסף לסימניות
לא כ"כ רלונטי השעה כי זה משתנה בהתאם לעונה.
עכשיו למשל הזריחה בערך ב6 כך שב5 וחצי עדין חשוך.
הרעיון להתחיל מיד בזריחה איך שמתחיל להאיר. יש בערך שעה עד שהשמש עולה.

• הוסף לסימניות
אין על זריחה בים המלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה