צילום ביתי חובבני

• הוסף לסימניות
אני רוצה לצלם את ילדי בביתי כמה תמונות חמודות, מיני סטודיו.
אשמח לטיפים ועצות מבעלות הנסיון.

• הוסף לסימניות
מוטי כתב פה פעם מדריך מצויין לצילום ביתי
חפשי אותו

בגדול - בצילום ביתי מה שחסר בדרך כלל זה אור.. תדאגי לכמה שיותר אור במקום
אני מניח שמדובר במצלמה ביתית אז לא כדאי להעלות ISO
אם יש לך שליטה ידנית והבנה מינימלית בתפעול - פתחי צמצם, השתמשי בזום אופטי גדול ככל האפשר (במידה והוא לא גורר סגירת צמצם) תריס במהירות המינימלית שעדיין מאפשרת לך תמונה ללא מריחות (וזה תלוי כמובן גם במידת הזום)
פלאש - בגדול עדיף ללא פלאש אך בתנאים ביתיים בדרך כלל הוא מחוייב המציאות, אני נחרד מלחשוב על פלאש ישיר אבל אני מניח שאין לך דרך אחרת.
אם יש לך ידיים יצירתיות הייתי ממליץ לנסות לאלתר מפזר כלשהו לפלאש אבל מסופקני אם יהיה לך סבלנות לטפל גם בתאורה תוך כדי העמדת הילדים

(ואחרי הכאב ראש סביר להניח שתרימי טלפון לאחת הצלמות הנחמדות כאן)

• הוסף לסימניות
חפשי חצר או איזה פינה נחמדה בחוץ.
בשעות של אחרי הצהרים.
התצאות יהיו הרבה יותר מוצלחות מאשר בבית.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לרותי, אין הרבה סיכוי להוציא משהו טוב בבית.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים, סטודיו כבר עשיתי, רק שפתאום מתחשק לי לצלם תמונות משותפות של הילדים בשביל לעשות מחזיק מפתחות לדודות שעוזרות.

• הוסף לסימניות
ועוד טיפ חשוב רדי לגובה הענים של הילדים - שהמצלמה תהיה בגובה הפנים של הילד והפוקוס בעינים ותשתדלי שלא יחתך ידים ,רגלים או ראש
תדברי איתם דברים מצחיקים תוך כדי (לא תחייך לאמא... כך ודאי יוצא חיוך עקום וכפוי) אפשר להמציא להם שמות אחרים.. או כל דבר שאת יודעת שמצחיק את הילדים שלך
תמונות תקריב גם הם יוצאות בדרך כלל מוצלחות יותר
המון הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה