מידע שימושי צילום בשחור לבן...כדאי?

• הוסף לסימניות
שחור לבן.jpg

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
על משפט אחד אני חולק "נראות כאילו צולמו לפני 40 שנה..." זה נראה תמונות חדשות בשחור לבן.
או שאולי זה מה שיפה בזה...

• הוסף לסימניות
לא
שחור לבן בצילום זה ז'אנר בפני עצמו
ככלל הייתי אומר שאם אתה רוצה לצלם בשחור לבן, תעביר את המצלמה למצב שחור לבן, ואז תצלם.
בשחור לבן צריך לשים לב לאור וצל ברמה הרבה יותר גבוהה מאשר מצילום צבעוני, תמונת שחור לבן צריכה להיות קונטרסטית ותלת מימדית כדי שהיא תחשב לתמונה טובה.
התמונה של הסוסים עוברת בשחור לבן, התמונה של הרב - ממש לא.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!
לגבי צילום שחור לבן..אותי תמיד לימדו שלצלם לא בשחור לבן!
ואם צריך להפוך אח"כ בעריכה.....

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!
לגבי צילום שחור לבן..אותי תמיד לימדו שלצלם לא בשחור לבן!
ואם צריך להפוך אח"כ בעריכה.....
זאת תפיסה מוטעית בעיני
אפשר לצלם ברואו בשחור לבן
ומקסימום לשחזר צבע בעריכה אם צריך.

• הוסף לסימניות
אגב....אותו אדמו"ר בתמונה הוא בעצם מחופש.... חבר טוב ד"ר (רופא שיניים בעבר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה