צילום ב"סטודיו" ביתי

• הוסף לסימניות
אמנם אני עדיין לא מצלמת לקוחות, אבל את הילד שלי כן.
יש לי ניקון D7000 עם עדשת קיט 18-55, עדשת 50 מ"מ, עדשת 70-300 ומבזק (שמחובר כזה למצלמה כמו בארועים... כבר לא זוכרת איזה..)
אני רוצה שיצאו לי תמונות יפות ושוות, קניתי פאנל ופרספקט אחד שיראה סטודיו
אבל- עניין התאורה---
על מה אתן ממליצות?
אני רוצה תמונות טובות ואיכותיות,
תמיד לצלם עם פלאש? כי נראה לי שהן יצאו קצת מגורענות כי שכחתי להפעיל את הפלאש.. זה קשור?
צילמתי אותו בפורים והוא כל שניה זז ורץ לכיווני ולא כזה הצלחתי להתפקס עליו..
מה אתן ממליצות?
כמו"כ, פעם ביררתי על ערכה לסטודיו (של פלאש ומטריות וכו'..), משהו נייד כזה ולא יקר (בערך 1000 ש"ח)
זה שווה את ההשקעה?

• הוסף לסימניות
אם את מצלמת בבית בתוך סטודיו ומעונינת בתמונות מקצועיות, את צריכה-
א. מערך תאורה מסויים
ב. ללכת ללמוד איך לתפעל אותו ולהגיע לתוצאות מקצועיות

תצליחי

• הוסף לסימניות
כתבתי כאן כבר לא פעם, סט תאורה בסיסי יכול לעלות גם פחות מאלף ש"ח.

השאלה היא לא העלות שלו אלא היכולת שלך לתפעל אותו,
ממש כמו שתנור יקר לא תמיד מבטיח עוגות טעימות...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה