נכתב ע"י פופקו;635234:אין שום דבר שיראה כמו בלצלם במצלמה בעלת 2 ראשי צילום...
אבל אם זה עולה רק 1500, יש לי רעיון בראש...
נכתב ע"י yosale;635226:יש באוטופיה אפשרות להשכיר מצלמת פנסוניק 3D. השכרה תעלה ליום בערך 1500 ש"ח.
זו מצלמה שעולה 20,000$ ולאף צלם מן המניין אין כזו מצלמה. והחברות שמחזיקות מצלמה כזו יטחנו אותך בים כסף(הם יתחילו איתך ב+3,000 ליום צילום)
נכתב ע"י maor700;635263:חברה צאו מהסרט (בתלת מימד) שאפשר לעשות מסרט שלא צולם ב2 מצלמות סרט תלת שנראה תלת גם אחרי ששמים משקפיים. לומר דבר כזה מעיד על חוסר הבנה מוחלט על איך הדברים עובדים.
(אני יודע שיש סרטים ישנים שלא צולמו בתלת שהופכים אותם לתלת אבל זה בטכניקה מאוד סזיפית של מיפוי מחדש של העצמים בתמונה (באופן כמעט ידני לחלוטין) ומיקום שלהם בציר העומק. מה שבטוח זה לא משהו שעושים בקליק או בתוכנת קסם)
להרחבה קראו פוסט שכתבתי מזמן בעניין
אז מה זה החלק שיכול להתלבש על המצלמה הזו, של פנסוניק, זה לא עושה תלת מימד?נכתב ע"י פופקו;635301:אם אין 2 עדשות אז אין אפשרות.
נכתב ע"י LECHAIM;635309:אז מה זה החלק שיכול להתלבש על המצלמה הזו, של פנסוניק, זה לא עושה תלת מימד?
נכתב ע"י obyektiv;635317:שזהו, אני מתלבטת אם לקנות את החלק בפועל.
יש לי משהו שמביא לי מאמריקה ב250$
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים