צילום וידאו בתלת מימד

• פותח הנושא rr31
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכירים מישהו שעושה את העבודה הזאת?
אשמח אם תשלחו לי באישי
תודה.

• הוסף לסימניות
יש באוטופיה אפשרות להשכיר מצלמת פנסוניק 3D. השכרה תעלה ליום בערך 1500 ש"ח.
זו מצלמה שעולה 20,000$ ולאף צלם מן המניין אין כזו מצלמה. והחברות שמחזיקות מצלמה כזו יטחנו אותך בים כסף(הם יתחילו איתך ב+3,000 ליום צילום)

• הוסף לסימניות
יש בפרימייר, כמדומני, אפקט שמדמה צילום בתלת מימד. שאל את המומחים

• הוסף לסימניות
אין שום דבר שיראה כמו בלצלם במצלמה בעלת 2 ראשי צילום...
אבל אם זה עולה רק 1500, יש לי רעיון בראש...

• הוסף לסימניות
אני יודעת על מישהיא שעורכת כל סרט לתלת מימד, אם זה עוזר לך יש לי את הטלפון שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;635234:
אין שום דבר שיראה כמו בלצלם במצלמה בעלת 2 ראשי צילום...
אבל אם זה עולה רק 1500, יש לי רעיון בראש...

איזה, איזה? תגלה לנו...

• הוסף לסימניות
חברה צאו מהסרט (בתלת מימד) שאפשר לעשות מסרט שלא צולם ב2 מצלמות סרט תלת שנראה תלת גם אחרי ששמים משקפיים. לומר דבר כזה מעיד על חוסר הבנה מוחלט על איך הדברים עובדים.
(אני יודע שיש סרטים ישנים שלא צולמו בתלת שהופכים אותם לתלת אבל זה בטכניקה מאוד סזיפית של מיפוי מחדש של העצמים בתמונה (באופן כמעט ידני לחלוטין) ומיקום שלהם בציר העומק. מה שבטוח זה לא משהו שעושים בקליק או בתוכנת קסם)

להרחבה קראו פוסט שכתבתי מזמן בעניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;635226:
יש באוטופיה אפשרות להשכיר מצלמת פנסוניק 3D. השכרה תעלה ליום בערך 1500 ש"ח.
זו מצלמה שעולה 20,000$ ולאף צלם מן המניין אין כזו מצלמה. והחברות שמחזיקות מצלמה כזו יטחנו אותך בים כסף(הם יתחילו איתך ב+3,000 ליום צילום)

המצלמה הזאת מוציאה קובץ אחד לעריכה?
אפשר לערוך בתוכנת עריכה רגילה?

• הוסף לסימניות
בTM900 יש אפשרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;635263:
חברה צאו מהסרט (בתלת מימד) שאפשר לעשות מסרט שלא צולם ב2 מצלמות סרט תלת שנראה תלת גם אחרי ששמים משקפיים. לומר דבר כזה מעיד על חוסר הבנה מוחלט על איך הדברים עובדים.
(אני יודע שיש סרטים ישנים שלא צולמו בתלת שהופכים אותם לתלת אבל זה בטכניקה מאוד סזיפית של מיפוי מחדש של העצמים בתמונה (באופן כמעט ידני לחלוטין) ומיקום שלהם בציר העומק. מה שבטוח זה לא משהו שעושים בקליק או בתוכנת קסם)

להרחבה קראו פוסט שכתבתי מזמן בעניין

מעניין אותי כמה פעמים יצרכו להגיד את זה, בשביל שאנשים יבינו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;635279:
בTM900 יש אפשרות. משהו ניסה?

אם אין 2 עדשות אז אין אפשרות.

• הוסף לסימניות
ומי שלא נכח בכנס האינפוט מוטב שישמור על שתיקה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;635301:
אם אין 2 עדשות אז אין אפשרות.
אז מה זה החלק שיכול להתלבש על המצלמה הזו, של פנסוניק, זה לא עושה תלת מימד?

• הוסף לסימניות
אם יש לה חלק שעולה על, כנראה זה 2 עדשות שמפצלות את העדשה הבודדה ויש סיכוי שזה כן עושה, אבל צריך חלק בפועל.

• הוסף לסימניות
שזהו, אני מתלבטת אם לקנות את החלק בפועל.
יש לי משהו שמביא לי מאמריקה ב250$

• הוסף לסימניות
תחפשי על זה ביוטיוב, אם זה באמת עושה זאת אז זה שווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LECHAIM;635309:
אז מה זה החלק שיכול להתלבש על המצלמה הזו, של פנסוניק, זה לא עושה תלת מימד?
נכתב ע"י obyektiv;635317:
שזהו, אני מתלבטת אם לקנות את החלק בפועל.
יש לי משהו שמביא לי מאמריקה ב250$

אני בדקתי אתזה
זה מדובר על מסרטה של פנסוניק, החל מדגמי 2010/2011. שעליה ניתן להלביש ראש שמתפצל לשני ראשי צילום. לקודמות יותר לא!
אפשר לקנות את זה גם בארץ אבל במחיר פי שלוש או פי ארבע...

• הוסף לסימניות
לי יש את המצלמה הזו

• הוסף לסימניות
הלוואי עלי, אני קניתי מצלמה השבוע משהו פשוט מאוד, אך איכותית ונחמדה. toshiba h30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה