צילום וידיאו לפנה"צ

• הוסף לסימניות
מחר להתחיל צילומים בחוץ, בשעה 12:00 בעייתי?
מאוד יעזור לי...

• הוסף לסימניות
תלוי מה את רוצה
תלוי מה יהיה המזג והשמש
תלוי באיזה ציוד את משתמשת
תלוי...
בטח שעדיף 6 בבוקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1809547:
תלוי מה את רוצה
תלוי מה יהיה המזג והשמש
תלוי באיזה ציוד את משתמשת
תלוי...
בטח שעדיף 6 בבוקר.

תודה,
אבל אין אפשרות ל 6:00 בבוקר,
יש לך אולי טיפים?

• הוסף לסימניות
לי עזר: לפתוח צמצם על כמה שניתן (כי החשיפה מידי חזקה) להעלות מהירות תריס ולהרים איזו, כך זה חשף את הפנים ועדיין התאורה היתה מאוזנת.
מסנן ND יועיל מאד (הדרגתי) אם את רוצה לפתוח צמצם ולא לשרוף.
רפלקטור יעזור בכוונים מסוימים.
להקפיד שהמוסרטים לא ימצמצו מהשמש, עדיף כוון של 45-60 מעלות מהשמש.
ונראה לי שתאורת לד לא תזיז פה. אולי כן...? לא ניסיתי לד בתנאים כאלו.
אם יש כובעים להקפיד שלא יצלילו מידי חזק עם הפנים. בכלליות ההצללות זה הקטע הכי קשה בשעות האלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1809593:
לי עזר: לפתוח צמצם על כמה שניתן (כי החשיפה מידי חזקה) להעלות מהירות תריס ולהרים איזו, כך זה חשף את הפנים ועדיין התאורה היתה מאוזנת.
אם יש כובעים להקפיד שלא יצלילו מידי חזק עם הפנים. בכלליות ההצללות זה הקטע הכי קשה בשעות האלו.

תודה, עזרת מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1809593:

עזרת לי מאוד מאוד...
אין על פרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה