נכתב ע"י חופית;756887:השלישית מדהימה
הערה לכל התמונות- הצמצם היה צריך להיות קצת יותר סגור. זה ממש מפריע. אסור להגזים מידי
נכתב ע"י יונה יונה;756893:לא בהכרח נכון, זה מה שנותן כאן את האוירה
תמונות מדהימות אחת אחת![]()
כך זה יוצאנכתב ע"י eg;757002:איך עושים עיניים מבריקות כאלה? האם ככה יצא בצילום, או שזה עיבוד?
נכתב ע"י הלו קיטי;757192:כך זה יוצא
אני הייתי מורידה מעט בפ"ש את השקיות מתחת לעיניים
נכתב ע"י rosmarin;756919:ממש מתוקה.
מענין לראות את השלישית לפני עיבוד
העיבוד מאד משדרגנכתב ע"י rosmarin;758488:עם כאלה עיניים מי צריך פוטושופ?
מהממת!
נכתב ע"י דבושינקה;758720:והתמונה המצורפת כאן בלי עיבוד, העניים מטושטשות ואחרי העיבוד הם יצאו חדות כאילו צולמו כך. איך הצלחת?
נכתב ע"י דבושינקה;758720:תמונות מאוד יפות.
אני אוהבת את הצבעים החזקים שלהם.
שאלה:
למה כשאני מצלמת בחוץ ואני מכונת את הפוקוס על העניים, התאורה טובה וכ"ו-
העניים לא יוצאות לי חדות כמו בסטודיו.
והתמונה המצורפת כאן בלי עיבוד, העניים מטושטשות ואחרי העיבוד הם יצאו חדות כאילו צולמו כך. איך הצלחת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים